Buğdaylı'da uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama!

Bayburt'un Buğdaylı köyünde 607 gram kubar esrar ile 53 kök kenevir bitkisi ele geçirilen operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden bir kişi tutuklandı.

Buğdaylı'da uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama!
Bayburt Postası - İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Asayiş Timi ekiplerinin yürütüğü istihbari çalışma neticesinde, merkeze bağlı Buğdaylı köyündeki arazi aramasında ele geçirilen uyuşturucuya ilişkin gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemleri tamamlandı. 

Zanlılardan 5'i jandarmadaki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken H.K, adliyeye sevk edildi.

Bayburt Adliyesinde hakim karşısına çıkarılan H.K, mahkemece tutuklandı. 

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Asayiş Timi ekipleri, yürütülen istihbari çalışma neticesinde, 1 Ekim'de merkeze bağlı Buğdaylı köyünde arazi araması yapmış ve aramada içime hazır vaziyette 607 gram kubar esrar ile 53 kök kenevir bitkisi ele geçirmişti. 

Anahtar Kelimeler:
Buğdaylı Köyü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.