Beton mikserinin çarptığı kadın hayatını kaybetti!

Bayburt'ta beton mikserinin çarptığı kadın hayatını kaybetti.

Beton mikserinin çarptığı kadın hayatını kaybetti!
Bayburt Postası - B.K'nin kullandığı 69 K 0151 plakalı beton mikseri, Esentepe ile Tuzcuzade Mahallesi'nin kesiştiği Kışla kavşağında kırmızı ışıkta durdu. Yayalar için kırmızı ışık yandığı anda yolun karşısına geçmeye çalışan kadın beton mikserinin altında kaldı. 

Kaza yerinde feci şekilde can veren Güllü Daştan'ın cenazesi, Bayburt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Sürücü gözaltına alındı.

Kaza yerine yakın bölgedeki binanın güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, kadının yayalar için kırmızı ışık yandığı sırada yolun karşısına geçmeye çalışırken beton mikserinin altında kalması yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çok süratliler 5 yıl önce

o yolda özellikle beton mikserleri aşırı süratli gidiyor kadın hatalı olabilir ama araçlar masum değil

Avatar
yahya 5 yıl önce

ALLAH rahmet etsin yanlış olan yol galerden esentepeye alt geçitle geçit olmalıydı hatalı yapıldı ve yayanın yürüyeceği kaldırım yok karşıdan karşıya geçiş yaya geçidi şerit çizgisi yok ALLAH a emanet yürüyoruz sonuç işte böyle acı oluyor

Avatar
Salih 5 yıl önce

Yahya sen ne demeg istiyorsun devlet her yere ışık koymuş daha eleştiriyorsun daha ne etsin hükümet o yok bu yok işiniz gücünüz eleştirmeg

Avatar
Gada 69 5 yıl önce

Vah vah vah demek ömür bu gadar imiş, kaderde ne varsa o, Allah rahmet etsin