Bayram dönüşleri başladı, kuyruklar oluştu

Ramazan Bayramı'nın son günü olması nedeniyle tatilciler eve dönmeye başladı. İstanbul'a gitmek isteyen tatilciler Eskihisar-Topçular Feribot İskelesi'nin Topçular hattında uzun kuyruklar oluşturdu. Yolcular, bu sıkıntının bir an evvel...

Bayram dönüşleri başladı, kuyruklar oluştu
Ramazan Bayramı'nın son günü olması nedeniyle tatilciler eve dönmeye başladı. İstanbul'a gitmek isteyen tatilciler Eskihisar-Topçular Feribot İskelesi'nin Topçular hattında uzun kuyruklar oluşturdu. Yolcular, bu sıkıntının bir an evvel çözümlenmesi yönünde adım atılmasını istedi.

Yaklaşık 5 günlük Ramazan Bayramı tatili bugün sona erdi. Yarın sabah iş başı yapmak isteyen tatilciler sabahın erken saatlerinden itibaren yollara döküldü. Ege, Akdeniz ve Güney Marmara üzerinden İstanbul'a gitmek isteyenlerin kullandığı güzergahlardan birisi olan Eskihisar Topçular Feribot Hattı'nda ise yoğunluk vardı. Feribot hattının Topçular mevkiinde uzun araç kuyrukları oluştuğu gözlendi. Yaklaşık 5 dakikada bir feribot seferleri olmasına karşın yine de yoğunluk önlenemedi. yetkililer, yoğunluğun akşam saatlerinden itibaren daha da artacağı görüşünde.

YOĞUNLUK, SEYYAR SATICILARA YARADI

Topçular Feribot İskelesi önünde bekleyen uzun araç kuyrukları seyyar satıcılara yaradı. Trafiğin sıkıştığı anlarda araçlara giren sebze meyve, simit ve su satıcıları satış yapmaya çalıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.