Bayburt Valiliğinde "Açık Kapı" masası kuruldu

Bayburt Valiliğinde, İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan Açık Kapı Projesi'nin faaliyetlerinin yürütüleceği Açık Kapı Masası hizmete girdi.

Bayburt Valiliğinde "Açık Kapı" masası kuruldu
Bayburt Postası - Vali Ali Hamza Pehlivan, kamu hizmetlerine kolay erişiminin sağlanması, vatandaş başvurularının hızlı bir şekilde sonuçlandırılması ve kamu hizmetlerinin sunumunda memnuniyetin arttırılması amacıyla başlatılan Açık Kapı Projesi'ni valilik binasında uygulamaya koydu.

Pehlivan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilde uygulamaya konulan "Açık Kapı" hizmetini Bayburt'ta da uygulamaya koyduklarını söyledi.

Projenin amacının vatandaşların kamu hizmetine daha hızlı ve kolay erişimini sağlamak olduğunu belirten Pehlivan, "Burada maksat taleplerin hızlı bir şekilde alınması, hızlı bir şekilde neticelendirilip vatandaşlarımızın taleplerinin yerine getirilmesi. Bu belli bir süreç alıyorsa da süreç hakkında da yine bilgilendirilmesi. Vatandaşlarımız buraya birebir gelip müracaat edebilecekleri gibi internet ve mobil uygulamalar üzerinden de ulaşabilecekler." dedi.

Pehlivan, uygulamanın Bayburt'ta vatandaşlara hayırlı hizmetlerde bulunması temennisinde de bulunarak, şunları kaydetti:

"Burada maksat vatandaşlarımıza daha yakın, güler yüzlü, samimi, sıcak bir şekilde yaklaşımı birinci elden göstermek. Vatandaşlarımıza devletimizin kapısının sonuna kadar açık olduğunu bu uygulama vesilesiyle ortaya koymak ve bununla beraberde işlemlerin etkin, verimli, hızlı bir şekilde akışına katkı sağlamak. Bunu yaparken de hem birebir iletişim kurmak, hem de hayatımıza giren teknolojik iletişim imkanlarını da devreye sokmak suretiyle güzel sonuçlar almak istiyoruz."

Anahtar Kelimeler:
Bayburt Valiligi_acik Kapi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nazim 6 yıl önce

Çözüm getirmeyen hizmet neye lazim