Bayburt Valiliği'nden Baykes açıklaması

Bayburt Valiliği, Baykes Tuğla Fabrikası'nın kapatılması ile ilgili bir yazılı açıklama yayınladı.

Bayburt Valiliği'nden Baykes açıklaması
Bayburt Postası - Bayburt Valiliği, Baykes Tuğla Fabrikası'nın kapatılması ile ilgili bir yazılı açıklama yayınladı. Medya aracılığıyla kamuoyunu yanıltıcı haberler yayınlandığı belirtilen açıklamada, kapatma kararının Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı müfettişleri tarafından yapılan denetimler sonucunda 8 ayrı hususun çalışanlar için hayati tehlike oluşturduğunun tespit edildiği ve faaliyetlerin bundan dolayı durdurulduğu belirtildi. 

İşte o açıklama:

"İlimizde faaliyet gösteren BAYKES Tuğla Fabrikasının kapatılması ile ilgili olarak bazı medya haberlerinde yer alan kamuoyunu yanıltıcı haberler üzerine  halkımızı aydınlatmak ve doğru bilgilendirmek gereği hissedilmiştir. İlimizde faaliyet gösteren bahse konu ‘Baykes İnş. Gıda Teks. Turz. Hayv. San. Tic. Ltd. Şti – Tuğla fabrikası’ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı müfettişleri tarafından yapılan denetimler sonucunda 8 adet hususta çalışanlar için hayati tehlike oluşturduğu tespit edilmiş ve işyerinin tamamında işin durdurulmasının uygun olacağı belirtilmiştir. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı Ankara Grup Başkanlığı’nın 6 Kasım 2015 tarihli ve 69924775-666 e-91 81 sayılı kararı ile 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununun 25. Madde 6. Fıkrası gereği işverenin işin durdurulması sebebiyle işsiz kalan çalışanlara ücretlerini ödemekle veya ücretlerinde bir düşüklük olmamak üzere meslek veya durumlarına göre başka bir iş vermekle yükümlü tutularak ‘İşyerinde İşin Durdurulmasına Dair Yönetmelik’ in 7. Maddesi gereğince İşyerinin tamamında işin durdurulmasına karar vermiş ve  kararı uygulamak üzere Valiliğimize göndermiştir. Kamuoyunun ve halkımızın bilgisine sunulur"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SOKAKLAR 8 yıl önce

MADEM HERŞEY DENETLENİYOR. ALLAH RIZASI İÇİN BİRİDE ŞU SOKAKLARI DENETLESİN. HERYERİ B....K GÖTÜRÜYOR. EVLERDE SULAR AKMIYOR. SOKAĞA ÇIKMAYA İĞRENİYORUZ. KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN

Avatar
YOK ARTIK ! 8 yıl önce

Tilkiye sormuşlar, pişmiş tavuk yermisin ? TİLKİ , güldüğümden cevap bile veremiyorum demiş.

Avatar
ÇOK YAZIK ! 8 yıl önce

BELEDİYE BAŞKANI ALTINA 300.00 LİRALIK MERCEDES ÇEKMİŞ ! HAYIRLI OLSUN. Haaaaaaa BU ARADA BİZİM EVİN SULARI 6 AYDIR AKMIYOR. İLANEN DUYURULUR. okul kapanır, cemaata yakın diye. dersane kapanır cemaate yakın diye. fabrika kapanır, cemaate yakın diye. yurt basılır cemaate yakın diye. bayburt her şeye layıktır.

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN ►►►http://www.bayburtpostasi.com.tr/guncel/bayburt-valiligi-nden-baykes-aciklamasi-h12540.html

Bayburt Postası

Avatar
KUMA KAFA GÖMMEYE DEVAM !! 8 yıl önce

BENCE ; İSRAİL' İN FİLİSTİN'DE MESCİDİ AKSA' YA KİLİT VURMASIYLA, BU DURUM EŞDEĞERDİR. FABRİKA KAPATMAKTA NE OLUYOR. DEVLET , VATANDAŞIN GIRTLAĞINA ÇÖKEN DEĞİL, YARDIMCI OLAN, YOL GÖSTERENDİR. EYYYY GİDİ BAYBURT, BAYBURT' LU

Avatar
Ben Bayburt'um 8 yıl önce

Ben halkim. Ben Bayburt'um. Benin ekmek tekne mi kapatan. Akin terimden artirdiklarimla acmis oldugum kurumlari ablukaya alanlar. Sizin bize calismadiginiz bellide...Bizim ekmegimizi yiyip kime calisiyorsunuz.

Avatar
Vatandaş 8 yıl önce

Hukuksuz yapılan tüm işler elbet tazmin edilir. Fabrika kapat, yurt bas, dershane okul mühürle. Vicdan Nerede? Ey vicdanı ölmemiş halk! Nerdesin? Kalk! Uyan artık!

Avatar
BAYBURT BAYBURT OLALI BÖYLE ZULÜM GÖRMEDİ 8 yıl önce

BONZAİ BAYBURT' A GELMİŞ, FUHUŞ, İÇKİ ZİRVEDE. KİMİN UMRUNDA. ÜNİV. MEKANLARINDA REZALET ADAM BOYU. SADECE BİLİN İSTEDİM . KAPINIZI ÇALMADAN....

Avatar
EY MİLLETİM ! 8 yıl önce

SADECE GÖRÜN, AMA SAKIN OLA SES ÇIKARMAYIN !!!!! AĞLAR BABANIN, DEDE KORKUT'UN, İRŞADİ BABANIN TORUNLARI.