Bayburt-Trabzon arasında baharda karla mücadele

Bayburt-Trabzon arasında kar yağışı nedeniyle yılın 6 ayı ulaşıma kapalı olan karayolunun ulaşıma açılması için çalışmalar devam ediyor.

Bayburt-Trabzon arasında baharda karla mücadele
Bayburt Postası - Bayburt-Trabzon arasında kar yağışı nedeniyle yılın 6 ayı ulaşıma kapalı olan karayolunun ulaşıma açılması için çalışmalar devam ediyor.

İl Özel İdaresi Konursu Şantiyesine bağlı ekipler, trafik yoğunluğunun azlığı ve yoğun kar yağışı nedeniyle sonbahar ve ilkbahar arasında 6 ay süreyle ulaşıma kapalı tutulan yolu açmak için çalışma başlattı.

Ekipler, Bayburt-Trabzon arasında 3 bin 500 metre yükseklikteki bölgede kar kalınlığının yer yer 5 metreyi bulduğu yollarda ulaşımı yeniden sağlamak için 2 iş makinasıyla çalışmalarını yürütüyor. 

Öte yandan Bayburt-Trabzon arasında aynı bölgede Soğanlı Dağı üzerinde bulunan ve dünyanın en zorlu yolları arasına gösterilen Derebaşı virajlarının ise ulaşıma yeniden açılması içinde kar tabakasının sıcak havanın etkisiyle erimesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 6 yıl önce

Yazık.. Bu ayda soğanlıda karla mücadele edilir mi.. Yazık değilmi devletin malına parasına burda yetimin hakkı var Allah'tan korkun.. soğanlıda şimdi yapılan kar temizliği 1 ay sürer o yol açılmaz sen bugün acarsın rüzgâr peşine kapatır.. 1 ay boşuna mazot yakar araç çalıştırırsın.. köylüler gidecek mi hayır hayvan çıkarmı hayır o zaman mayısın ilk haftasında 3 günde açılacak yola neden nisan da başlayıp 1 ay para harcıyoruz..

Avatar
BAYBURT 6 yıl önce

YIL OLMUŞ 2018 BAYBURTTA HALA TRABZON YOLU KAPALI BAYBURT KADAR ULAŞIMIN MUZDARİP OLDUĞU BAŞKA ŞEHİR YOKTUR TÜRKİYEDE ONDAN SONRA DA ÇIKIP BİZ BAYBURTA HİZMET ETTİK DİYORLAR YAHU KARDEŞİM BAYBURTUN DAHA ULAŞIM SORUNU DEVASA BİR ŞEKİLDE DURUYOR SEN DAHA BUNU YAPMAMIŞSIN ONDAN SONRA ÇIKIP BİZ BAYBURTA HİZMET ETTİK NARALARI ATIYORSUNUZ ALLAH AŞKINA BUNLARI KİMSE GÖRMÜYOR MU AÇIKÇA BURADAN YAZIYORUM BAYBURT TRABZON SOĞANLI DAĞLARI ULAŞIMA KAPALI BUNUN FARKINDA MISINIZ ACABA BAYBURTTAN ERZİNCANA OTOBAN YOL YOK FARKINDA MISINIZ ERZURUM YÖNÜNDE TÜNEL 7 SENE OLDU DAHA YARISI BİTMİŞ FARKINDA MISINIZ BAYBURT TÜRKİYE TOPRAĞI DEĞİL Mİ HAKKARİNİNİ BİLE ULAŞIM SORUNU YOK BAYBURTUN VAR BU NASIL İŞ SİZ ŞİMDİ BAYBURTA HİZMET ETMİŞ Mİ OLUYORSUNUZ BEN DE BUNU SORUYORUM BAYBURTLU KARDEŞİM SEN BUNLARIN FARKINDA DEĞİL MİSİN HADİ SİYASİLER KOLTUK PEŞİNDE YA SEN SEN BU DURUMDAN RAHATSIZ DEĞİL MİSİN BAYBURTTA KIŞ GELDİĞİNDE ULAŞIM OLMUYOR HİÇ Mİ RAHATSIZ DEĞİLSİN

Avatar
Reisci 6 yıl önce

Hala bazı hainler şikayet ediyor devlet tünel yapmış daha soyleniyorlar hainler