Bayburt'ta trafik kazası: 3 yaralı

Kırmızı ışık ihlali yaparak ters yöne giren araçtaki 3 kişi yaralandı.

Bayburt'ta trafik kazası: 3 yaralı
Bayburt Postası - Bayburt'ta meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Tuzcuzade Mahallesi Demirözü Kavşağı'nda kırmızı ışık ihlali yaparak ters yönden giren 25 DY 330 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 29 DH 674 plakalı kamyonet ile çarpıştı.

Çevredeki vatandaşların kazayı polise haber vermesinin ardından olay yerine itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Otomobilde sıkışan 3 kişi, ekiplerin çalışmasıyla bulundukları yerden çıkartılarak Bayburt Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 6 yıl önce

Ey Bayburt'a bu iki şaheseri (!) kazandıran zihniyet.(karayollari) bu eserlerinizle ne kadar öğünseniz azdır. Bu köprülerin etüt ve projesini yapan mühendisler (!) Isimlerinizi yazarak bu iki geçidin girişlerine anıtlarınızı yapalım da gelen geçen suratlarınıza tükürsün. Sadece yazıklar olsun diyorum. Alt geçit yapmak çokmu pahalı, yoksa Bayburt'a çok mu görülüyor.

Avatar
Yalçın 6 yıl önce

Muhteşem bir proje bu köprü yüzyılın projesi