Bayburt'ta silahlı kavgada baba-oğul öldü!

Park yeri kavgasında dükkan komşusu tarafından pompalı tüfekle vurulan baba kaldırıldığı hastanede, oğlu ise olay yerinde yaşamını yitirdi.

Bayburt'ta silahlı kavgada baba-oğul öldü!
Bayburt Postası - Bayburt'ta park yeri nedeniyle çıkan kavgada silahla vurulan baba ile oğlu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Gençosman Mahallesi Akşemsettin Caddesi'nde yan yana iş yerleri bulunan M.S. ile Ramazan Şimşek (43) arasında araç park edilmesi nedeniyle tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda M.S, bitişikteki iş yerinden getirdiği pompalı tüfekle Ramazan Şimşek ve oğlu Ali Şimşek'e ((21) ateş etti.

Ali Şimşek olay yerinde yaşamını yitirdi, babası Ramazan Şimşek ise yaralı olarak kaldırıldığı Bayburt Devlet Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri olayla ilgili katil zanlısı M.S'yi gözaltına aldı. M.S'nin polisteki işlemleri tamamlandı. Bayburt Adliyesi'ne getirilen M.S, savcılık sorgusunun ardından tutuklanması talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Hakimlikte yeniden sorgulanan zanlı "birden fazla kişiyi kasten öldürme" suçundan tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
önüne gelen taksici 6 yıl önce

bayburtta önüne geleni taksici yapar düzensiz bir şehir olursan olacağı bu sarhoşları taksi üzerine çıkarırsan olacağı bu

Avatar
bozo 6 yıl önce

belediye park alanı yapsa böyle olaylar olmaz esnaf komşusu ile park yüzünden kavga ediyor müşteri gelse neolacak bayburt merkezde böyle parksorunu herzaman oluyor ila birilerinin ölmesimi gerekiyor