Bayburt'ta esrar ele geçirildi!

Bayburt'ta polisin yaptığı yol uygulmasında ticari takside yapılan aramada esrar ele geçirildi.

Bayburt'ta esrar ele geçirildi!
Bayburt Postası - Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce uyuşturucu ve uyarıcı madde suçlarına yönelik yapılan çalışmalar, koronavirüs salgınına karşı tedbirler alınarak hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda yapılan şok uygulamada bir ticari taksi durdurdu, yapılan aramalar sonucu şoför yanında bulunan yolcu koltuğu üzerinden iki parça halinde toplam 4,86 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Araçta yolcu olarak bulunan E.K. isimli şahıs hakkında uyuşturucu madde bulundurmak suçundan adli tahkikat başlatıldı.

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan, kullanan, nakleden, bu suçları işleyerek haksız kazanç elde eden, geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye çalışan şüpheliler ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.