Bayburt'ta emniyetten üç ayrı uyuşturucu operasyonu!

Bayburt'ta polisin uygulama noktasında durdurduğu 3 ayrı araçtan uyuşturu madde çıktı. Operasyonlarla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Bayburt'ta emniyetten üç ayrı uyuşturucu operasyonu!
Bayburt Postası - Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce Y. A ve E.U. isimli şahısların bulunduğu araç uygulama noktasında durduruldu, yapılan aramalarda sol farın motor içinde kalan kısmında zulalanmış bir miktar kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Durdurulan yolcu minibüsünde yapılan aramalarda ise, N.Ç. isimli şahsın oturduğu koltuk ile aracın döşemesi arasına sıkıştırdığı bir miktar toz esrar maddesi ele geçirildi. 

S.D., O.K. ve M.D. isimli şahısların, Bayburt'u güzergah olarak kullanıp uyuşturucu madde nakledebileceğinin değerlendirilmesi üzerine şahısların kullandığı araç Bayburt'un girişinde durduruldu, yapılan aramalar sonucu bir miktar tütünle karışık esrar maddesi ele geçirildi. 

Adı geçen şahıslar hakkında adli tahkikat sürdürülmektedir.

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan, kullanan, nakleden, bu suçları işleyerek haksız kazanç elde eden, geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye çalışan şüpheliler ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt lu Salih 4 yıl önce

Bu maddeler eğer Bayburt ta yaşayan şahsılara ait ise, yazıklar olsun, Bayburt lu olupta kendi şehrini zehirlemek ne kadar karektersiz bir durum;
Ha , bu şu demek değil, yahu Bayburt ta yapmasında başka bir yerde mi yapsın, hayır, gavuristanda dahi böyle bir durumun olması doğru değil;
Bu konuların üzerine gidilmeli ve Mahalle odalarında , pazartesi pazarında ve Salı günü hayvan pazarında ve okullarda lokallerde , kahvehanelerde devamlı konunun yanlışlığı işlenmeli, bu yanlışı yapanların ihbar edilmesi (gizli veya aleni ) gerektği,
Yapılan ihbarın bir muhbircilk değil, ihbar etmemenin asıl topluma ihanet olduğu işlenmeli