Bayburt'ta "bonzai" içen genç, kaleden düştü

Bayburt Kalesi'nde "bonzai" içen genç, dengesini kaybetmesi sonucu kaleden düşerek ağır yaralandı... İşte detaylar...

Bayburt'ta "bonzai" içen genç, kaleden düştü
Bayburt Kalesi'nde arkadaşıyla "bonzai" kullanan genç, kaleden düşerek ağır yaralandı. Alınan bilgiye göre, arkadaşı A.Y.E. ile Bayburt Kalesi'nde "bonzai" kullanan Mehmet M.Ç. (17) uyuşturucunun etkisiyle dengesini kaybederek 150 metre yükseklikten kayalıklara düştü.


Arkadaşının haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralanan Mehmet M. Ç. burada yapılan müdahalenin ardından Bayburt Devlet Hastanesine kaldırıldı. Mehmet M.Ç'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. AA

İlgili haber:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Marife kurt 9 yıl önce

Öncelikle çok uzgun olduğumu belirtmek isterim bu yalan haber yapan zihniyeti kınıyorum iki kuruş için siz 17 yaşındaki bi gencin hayatını karartamazsiniz ayrıca oo olayın olduğu gün en az 2 saat benimle beraberdi ve neşesi mutluluğu yerindeydi ki ben onu çocukluğundan beri tanıyorum asla boyle bisey yapmaz sizin neye inanarak böyle bi haber yapıtiginizi halen daha anla!amis değilim bu haberi lütfen bu yaptığımız yalan yanlış haberleri kaldırın!!!!

Avatar
Asım KOCA 9 yıl önce

Haber kaynağı AA olarak görünüyor. Bu sitede AA abonesi olan bir site bildiğim kadarı ile. Devletin haber ajansından gelmiş vede bölgesel olan bir haberin yayınlanmasından doğal bir şey yoktur. Ancak sayın editör bu haberin doğruluğunu araştırmakta bu saatten sonra boynunuzun borcudur. Umarım yalan ( yanlış ) haberdir.

Avatar
Yusuf pekmezci 9 yıl önce

Yalan haberi birakn kardesm bonzai yoktur bu isin icinde olsa bile 112yi nasl ariyor arkadsmz Allaha şükür arkasmzn ciddi biseyi yoktur bu haber yalandr kaldirin haberi

Avatar
Akif ayengin 9 yıl önce

arkadasım bonzai kullanmıyor.yalan yanlış haber yapıpta insanların hayatıyla oynamayın elinizde somut bir delil olmadan böyle bi haber nasıl yaparsınız yalan yanlış bilgilerle insanları bilgilendirmeyin

Avatar
m.kürşat 9 yıl önce

siz sırf ekmek paranız için bu cocugun ailesi ve yakınlarını bayburta reklam yapıyosunuz . bu haber yalandır murat 'ın bonzai falan cektigi yoktur. bu haberi kınıyorum. siz 2 kuruş için bu kardesimizi herkese reklam yaptınız herkes sizin yüzünüzden bu cocugu yanlış tanıyacklar. hiçmi acımanız yok. murat kardeşime Allah şifa versin . ve milleti yalan yanlış haberlerle bilgilendirmeyin.

Avatar
Ayşenur Kurt 9 yıl önce

Hiç sasirmamali böyle bir habere. Sırf haber tiklansin diye 17 yasında ki genç bir delikanlının hayatını reklam yapıyorsunuz. Bu tur hastalıklı zihniyetleri ne kadar kinarsak kinayalim yok olmayacağını biliyoruz. Bonzai denen illeti alet etmek ise ayrı ironi. Reklam yapacak başka insanlar bulun sayın Bayburt postası ekibi 17 yaşındaki çocuğu değil. Reklam yapacak okadarda haber okdr çok şey varken bir gencin hayatıni kullanmayin.

Avatar
U. Ataner 9 yıl önce

Önce Allah'tan Murat kardeşime şifa diliyorum Kanında uyuşturucu madde bulunmamış olay mahkemeye intikal edecek burası bayburt insanlar yüz yüze bakıyor burda bi haber uğruna insanlara iftira atamassınız ayıptır Allah ailesine sabır versin

Avatar
Emircan Kurt 9 yıl önce

Bu Haberi Öyle Yazan Bonzai Çekmiş Diye Kendını Atsa Vefat Ederdı Ama O Bonzai çekmiş Diyen Kimsi Onu Kınıyıorum Ve Yaptığı Hatadan Üzülsün..