Bayburt'ta 'alışık olunmayan' o olaya bir tepki daha

Bayburt Üniversite'sinde bölücü terör örgütü PKK yanlısı öğrencilerle ülkücü grup arasında yaşandığı iddia edilen olayla ilgili bir tepkiler büyüyor.

Bayburt'ta 'alışık olunmayan' o olaya bir tepki daha
Bayburt Postası - Bayburt Üniversite'sinde bölücü terör örgütü PKK yanlısı öğrencilerle ülkücü grup arasında yaşandığı iddia edilen olayla ilgili tepkiler büyüyor. Bayburt Ülkü Ocakları'nın ardından Alperen Ocakları'ndan da bir açıklama geldi.

Gül: "Huzurumuzu bozmak isteyenler olacaktır"

Alperen Ocakları Eğitim  Kültür ve Dayanışma Vakfı İl Başkanı Sinan Gül, üniversitede yaşanan olayların ardından Bayburt halkının kışkırtılmaya çalışıldığını ve şehrin huzurunu bozmaya yönelik eylemler gerçekleştirildiğini belirttiği açıklamasında, "Bu vahim olaylar sonucu bilinmesini istiyoruz ki güzide şehir Bayburt'umuz Alperen otağıdır. Tarihin her döneminde bu tür olaylarla karıştırılmaya çalışılan güzel ülkemizin gençleri sokağa çekilecek, huzursuzluğa fırsat verilecek, huzurumuzu ve birliğimizi bozmak isteyenler olacaktır. Bu tür oyunlara karşı gözü açık olacağımızdan, tarihin hiçbir döneminde eğitimin sekteye uğramadığı bu huzur şehrinde eğitimin en sağlıklı şekilde devam edebilmesinin garantörü ve teminatçısı olacağımızdan hem öğrenci kardeşlerimiz hem de onları bizlere emanet eden aileleri gönül rahatlığıyla emin olmalıdırlar" dedi.



Anahtar Kelimeler:
Sinan Gülİbrahim Kaymak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mete balamir 9 yıl önce

Nuh ile uslanmayanin hakki tektir: tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir: bayburt milli ve manevi degerlere son derece bagli bir ildir. Batburtta bu tur provokasyonlarin yapilmasina asla musade edilmemelidir. Ipin ucun en azindan burda verilmemelidir.

Avatar
wey 9 yıl önce

Hiç kimse kalkıp sen niye bu renkleri tanıyorsunuz diyemez ve saldıramaz ... puşi ve renk takıntınızın nasıl bir psikoloji olduğunu bir anlayın ....