Bayburt merkezli FETÖ/PDY operasyonu

Aralarında meslekten ihraç edilen 4. sınıf emniyet müdürünün de bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Bayburt merkezli FETÖ/PDY operasyonu
Bayburt Postası - Bayburt merkezli 5 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, meslekten ihraç edilen 4. sınıf emniyet müdürünün de aralarında yer aldığı 5 zanlı yakalandı.

Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün kadın mütevelli grubunda yer aldığı ve FETÖ içerisinde görev üstlendiği belirlenen 4 kadın ile örgütün şifreli haberleşme programı ByLock kullanıcısı olduğu belirlenen, meslekten ihraç edilen 4. sınıf emniyet müdürü hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ankara, Bayburt, Erzurum, Gaziantep ve Ordu'da eş zamanlı düzenlenen operasyonda, örgütün kadın mütevelli grubundaki S.Ç, N.K, K.G. ve Y.Ö. ile meslekten ihraç edilen 4. sınıf emniyet müdürü Mehmet S'yi gözaltına aldı.

Bayburt Emniyet Müdürlüğüne getirilen şüphelilerin işlemleri sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdullah 5 yıl önce

Masum insanların yakasından düşün. Allah belanızı versin.