Bayburt merkezli FETÖ/PDY operasyonu

FETÖ/PDY'ye yönelik 11 ilde düzenlenen operasyonda haklarında yakalama kararı bulunan 38 kişiden 25'i gözaltına alındı

Bayburt merkezli FETÖ/PDY operasyonu
Bayburt Postası - Bayburt merkezli 11 ilde "Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY)" yönelik operasyonda 25 kişi gözaltına alındı.

Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığından alınan bilgiye göre, yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü ekiplerince Bayburt merkezli Trabzon, Sivas, Erzurum, Karabük, Ankara, İstanbul, Amasya, Diyarbakır, Kocaeli ve Zonguldak'ta eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Aralarında örgütün sözde il imamının da olduğu 38 kişi hakkında "terör örgütüne üye olmak ve Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkındaki Kanun'a muhalefet" suçlarından gözaltı kararı bulunduğu öğrenildi.

Birer okul, dershane ve dernek olmak üzere 53 iş yeri ve ikametgahta haklarında yakalama kararı bulunan şüphelilerden 25'inin gözaltına alındığı belirtildi. 

Soruşturma sürüyor.AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aklıselim 8 yıl önce

Bir alaca dana bir nahırı berbat edermiş amerikada bilmem kaç dönümlük sarayında ülkeyi milleti buhrana sürükleyen sözde hoca müsveddesinin saf temiz hüsnü niyetli insanlara yaptıklarına hayret etmemek mümkünmü ? Allah sonumuzu hayır etsin cemaat mensuplarına hapisi layık gören zat Cıa şeflerinin yahudi lobilerilerinin himayesinde gününü gün ediyor malesef hoca müsveddesinin yalanlarına inanmış efsunlaşmış cemaat mensuplarının uyanması için gülenin koynundan haçının çıkmasınımı bekliyorlar adam ruh hastası devletin kılcallarına kadar gireceksiniz diyor hakim savcı satın alacaksın rüşvet vereceksin kumpas kuracaksın diyor youtubede fırıldaklarını açın seyredin bu adamın haysiyeti varsa erkekçe kara murat benim desin Türkiyeye gelsin suçu varsa cezasını çeksin suçu yoksa kimse ona bir şey yapmaz

Avatar
Ulubatlı 8 yıl önce

Hala fetodan medet umanlar var.Bayburtta kurumlarda devlete karşı tavır alan ve feto örgütüne desdek verenler at oynatıyor.temizle operasyonu kurumlardan başlanmalı...devletten maaş alıp devlete çakanları ayıklamadıktan sonra neyin operasyonu onu anlamıyorum.ak parti şu an kendisine küfredenleri daha çok tutuyor,bir yerlere getirilen kişilerin gelmişine geçmişine bakın piyasa da sessizlik var.hayra alamet mi onu da göreceğiz.

Avatar
Hasan 8 yıl önce

Kurumlar fetö destekcisi yönetici memur kaynıyor.onlara da gereği mutlaka yapılmalı

Avatar
fetö düşmanı 8 yıl önce

çok iyi oluyor bayburtta fetö terör örgütü sayesinde para kazanan itibar sahibi olan müdür vekil amir olanlar hesabını versin...devlet bayburtta kimlerin fetöcü olduğunu çok iyi biliyor ve halada peşini bırakmayanlar var bunlarıda biliyor bayburtun milletini kandırmanın anlamı yok çeksinler cezalarını....

Avatar
Ulubatlı 8 yıl önce

Bakın Dikkatinizi çekerim.;FETO'cular pervasızca Cumhurbaşkanımıza hakaret ediyor hala bunu görmezlikten gelenler var.Cumhurbaşkanımızı halkın iradesi seçmiştir.bunu hala kabul etmeyen varsa vatan hainidir.tartışması bile olamaz. feto'yu kainat imamı diye görenlerin oy oranı % 1 bile değil ancak 17-25 Aralık Operasyonunun amacı feto Hümeyni gibi ülkenin başına dikmekti üst akılın işi Amerika gülen papazını orda niye tutuyor diye sorgulayan bir tane şakirt göremezsiniz.Devlet bu şakirtleri devlet kurumlarından temizlemedikçe adalet gelmez.pkk-feto ne farkı var ikisi de bölücü....

Avatar
ULUBATLI 8 yıl önce

Bank Asyadaki öğretmen memurların hesaplarının incemlenmesini devlet illaki biliyor.şakirtler fetoya göbekten bağlı ya o göbeği devlet kesecek.Devlete kafa tutup feto ya biat edenler versin hesabını...

Avatar
bayburtbil gada 8 yıl önce

Hele şükür. .. bayburtta hersey bunların elinde ... geç bile kaldınız.

Avatar
Safak Güngör 8 yıl önce

Allah için adaletten ayrılmayın. Yarın başka biri iktidara geldiğinde bu kez sizin için paralel yapılanma diye suçlarsa kimseye kızmayın. Ruzgar eken fırtına biçermiş unutmayın.