Bayburt Emniyetinden sahte para operasyonu!

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü'nce yapılan çalışmalar kapsamında 5 bin 600 Türk Llirası değerinde sahte para ele geçirildi.

Bayburt Emniyetinden sahte para operasyonu!
Bayburt Postası - Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü'nce yapılan çalışmalar kapsamında 5 bin 600 Türk Llirası değerinde sahte para ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi tutuklandı.

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklma şöyle:

"Bayburt Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Sahte Para suçu ile mücadeleye yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında; 01.02.2018 günü saat 00.35 sıralarında ilimizde bir markette sahte para olayının olduğu ihbarı üzerine ekiplerimiz harekete geçti. Başlatılan soruşturma ile birlikte 34 plakalı beyaz bir araç içerisindeki şahıslar tarafından Şingah Mahallesi Turgut Özal Bulvarı yan yol üzerinde yol kenarında bir miktar paranın kar içerisine gömüldüğü ihbarı alındı. Yapılan araştırmalar neticesinde 42 adet 100 TL’lik sahte banknot, 7 adet 200 TL’lik sahte banknot olmak üzere toplamda 5 bin 600 TL değerinde sahte banknot ele geçirildi. Olayla ilgili  C.K, O.A, Ö.Ö, O.K ve T.D isimli şüpheliler yakalanmış olup, adli işlemlerin ardından C.K ve O.A isimli şahıslar serbest bırakılırken, Ö.Ö , O.K ve T.D isimli şahıslar ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Halkımızın da desteğini alarak vatandaşlarımızın mağdur edilmemesi için suç ve suçlarla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Anahtar Kelimeler:
BayburtSahte Para
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 6 yıl önce

Eeeeeey gidi turgut 12 yil yedin la