Bayburt Emniyetinden kaçakçılara darbe!

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yol uygulamalarında gümrük kaçağı alkol ve makaron ele geçirdi.

Bayburt Emniyetinden kaçakçılara darbe!
Bayburt Postası - İki ayrı uygulmada ele ele geçirilen maddelerle ilgili iki kişi gözaltına alındı.

Bayburt Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce gümrük kaçakçılığına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; Erzurum Yolu Bayburt istikametindeki uygulama esnasında bir araçtan çeşitli markalarda gümrük kaçağı toplam 34 adet TAPDK bandrolü bulunmayan içki ele geçirildi. Konu ile ilgili M.K. isimli şüpheli şahıs adli işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

1.270.000 adet makaron

Yine Erzurum Yolu Bayburt istikametinde durdurulan bir başka araçtan ise koliler içerisinde bandrolleri gelişi güzel ve yıpranmış vaziyette olan gümrük kaçağı olarak değerlendirilen makaron kutuları ele geçirildi.

TOROS 2005 ve PRESİDENT LİNE marka 127 adet koli içerisinde üzerinde sahte TAPDK bandrolü bulunan kutularda toplam 1.270.000 adet gümrük kaçağı makaron ele geçirildi. Konu ile ilgili M.B. isimli şüpheli şahıs adli işlemlerin ardından serbest bırakıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.