Bayburt Belediyesi'nden 'altyapı' uyarısı

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, bir yazılı açıklama yayınlayarak altyapı hakkında uyarıda bulundu.

Bayburt Belediyesi'nden 'altyapı' uyarısı
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, bir yazılı açıklama yayınlayarak altyapı hakkında uyarıda bulundu. Binasının parsel bağlantısını yaptırmayan vatandaşların ceza işlemi uygulanacağını kaydeden Memiş, yol ve kaldırımlara verilecek zararların da vatandaşlardan temin edileceğini kaydetti. 

Memiş'in açıklaması şöyle: 

"Bilindiği üzere alt yapı çalışmalarımız 10. 06. 2016 tarihinde tamamlanmıştır. Son aşamadaki yeni hat- parsel bağlantılarının yapımı bina sahiplerine aittir. 20 Temmuz 2016 ya kadar parsel bağlantılarınızı yaptırmanız gerekmektedir.

Kalıcı yol ve kaldırım çalışmalarımız Temmuz ayı sonu itibariyle başlayacak olup, parsel bağlantılarını yukarıda belirtilen tarihten sonraya bırakarak kalıcı yol ve kaldırımlara zarar veren bina sahiplerine 5326 sayılı kanun kapsamında cezai işlem uygulanacak, yol ve kaldırımlara verilen zararlar ise bina sahiplerinden tahsil edilecektir.

Siz kıymetli hemşehrilerimize daha kalıcı hizmetler sunabilmek için gerekli hassasiyeti göstererek hat-parsel bağlantılarını zamanında yaptırmanızı rica ederim."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
seko69 8 yıl önce

Belediyenin yapacağı işi neden bina sahipleri yapsın? ihaleye çıkarken bu ayrıntı neden uygulanmadı? hangi binanın hangi sokağın bağlanıtısının yapılmadığını bilmiyorsa belediye vah ki ne vah!.. böyle bir rezillik olur mu? bu yazılı bildiri bile Belediyenin nasıl rezil yönetildiğinin delili değil mi?

Avatar
Samet 8 yıl önce

Başkan belediyeki görevin ne ne is yaparsın seni ne diye bu vatandas belediyeye başkan olarak seçti??? İs yapmiyosun Bari makamı işgal etme ....

Avatar
ismail 8 yıl önce

sayın başkan sen bayburt esnafına verdigin zararı ve araçlarımıza verdigin zararı hangi kanunun kaçıncı maddesine göre vereceksin helallık alırım olur biter düşüncen varsa çok beklersin hizmet yapmadan yapmayanlara ceza bazı parselllerde hepsini belediye veya taşoron yaptı yapılmayanlarıda yaptırmak yapmak senin işin başkan

Avatar
Bayburt Esnafı 8 yıl önce

Artık yeter Ak parti belediyesine gelen yatıyor Yeter artık !!!

Avatar
Bayburt lu 8 yıl önce

Sizin kanal ve su işleriniz ne işe yarıyor hattın nereden gittigini bizmi bilmeliyiz yoksa sizin biriminizmi siz kalıcı asfalta falan başlayamazsınız çünkü hergün bir yerde patlak var acizliginde böylesi .

Avatar
kamil koç 8 yıl önce

hele belediyeye bak. kendi beceriksizliginin faturasini millete ceza olarak verir.

Avatar
vedat yilmaz 8 yıl önce

Dedem korkut destanindaki DELI DUMRUL , DERKI; bu kopruyu yaptim caresi yok burdan gececeksiniz. Hizmet nerde kaldi sayin baskanimiz

Avatar
Kurt69 8 yıl önce

Yazık ki bu memlekete sana oyy verip seçmişler ama senin gibi yatanın yeri var