Aşağı Kop Köyü'nde heyelan

Aşırı yağışlar dolayısıyla yola kaya parçası ve toprak dökülmesi sonucu Kop Dağı'nın Erzurum-Bayburt yönü trafiğe kapandı.

Aşağı Kop Köyü'nde heyelan
Bayburt Postası - Bayburt-Erzurum güzergahındaki Kop Dağı'nın Aşağı Kop köyü mevkisinde heyelan meydana geldi.

Karayolları yetkililerinden alınan bilgiye göre, aşırı yağışlar dolayısıyla yamaçtan kopan kaya parçaları ve toprak birikintisi, Bayburt-Erzurum karayolunun Aşağı Kop köyü mevkisini ulaşıma kapattı.

Heyelan dolayısıyla yolun Erzurum-Bayburt yönü trafiğe kapatıldı. Ulaşım, yolun Bayburt-Erzurum yönünden kontrollü olarak sağlanıyor.

Karayolları ekipleri, yolu ulaşıma açmak için iş makineleri yardımıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Sürücülerin, yol işaret ve işaretçilerinin uyarılarına dikkat etmeleri istendi.

Trafiğe açıldı

Öte yandan toprak dökülmesi sonucu kapanan Erzurum-Bayburt yönü trafiğe açıldı.

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, aşırı yağışların Aşağı Kop köyünde etkili olduğunu belirtti.

Pehlivan, heyelan dolayısıyla Bayburt-Erzurum karayolunun ulaşıma kapanan Erzurum-Bayburt yönünün trafiğe açılması için yürütülen çalışmaların tamamlandığını ifade etti.

Karayolları ekiplerinin çalışması sonucu yolun ulaşıma açıldığını aktaran Pehlivan, yolda herhangi bir sorun bulunmadığını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.