Arı kovanı yüklü tır devrildi!

Bayburt'ta arı kovanı yüklü tırın devrilmesi sonucu sürücü yaralandı, etrafa saçılan arıların sokması nedeniyle 3 kişi tedavi altına alındı.

Arı kovanı yüklü tır devrildi!
Bayburt Postası - Bayburt'ta arı kovanı yüklü tırın devrilmesi sonucu bir kişi yaralandı, etrafa saçılan arıların sokması nedeniyle itfaiye eri, trafik polisi ve arıcı hastaneye kaldırıldı.

Samsun'dan Erzurum'a arı kovanı taşıyan Selim Kalender idaresindeki 53 K 1912 plakalı tır, Gümüşhane-Bayburt karayolu Nişantaşı köyü mevkisinde refüje devrildi.

Kazada hafif yaralanan sürücü Kalender, Bayburt Devlet Hastanesine kaldırıldı.  

Kovanlardan çevreye dağılan arılar nedeniyle polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri kaza yerine yaklaşmakta zorlandı. 

Yaralı sürücüyü devrilen araçtan çıkarmak için çalışma yapan itfaiye görevlilerinden biri ile trafik polisi ve olay yerinde çalışma yapan arıcılardan birini çok sayıda arı soktu. Bu kişiler sağlık ekiplerince Bayburt Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Ekipler, kaza nedeniyle kısa süre ulaşıma kapanan karayoluna duba koyarak trafik akışını kontrol altına aldı. Tek şeritten kontrollü ulaşıma açılan yolda ekipler, sürücüleri arılardan zarar görmemeleri için araç camlarını kapatmaları konusunda uyardı. 

Kazayı duyan bölgedeki arıcılar, özel kıyafetleriyle arı kovanlarını toplama çalışmasına katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.