Akşar'da kaybolan genç kızdan iki gündür haber yok!

Bayburt'ta kendisinden haber alınamayan genç kızın bulunması için çalışma başlatıldı.

Akşar'da kaybolan genç kızdan iki gündür haber yok!
Bayburt Postası - Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Akşar köyünde ikamet eden Melike Erdoğan'dan (21) dün akşam saatlerinden itibaren haber alamayan ailesi, durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

Bunun üzerine bölgeye Bayburt, Erzurum ve Trabzon Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlükleri ile jandarma ve polis ekipleri gönderildi.

Erdoğan'ın bulunması için ekiplerce yürütülen çalışmalara, köy halkı da destek veriyor.


Trabzon'dan gönderilen arama köpeğinin de yer aldığı çalışmalar, ağırlıklı olarak Erdoğan'ın son olarak görüldüğü belirtilen Akşar köyü Meşe Ortalığı mevkisinde gerçekleştiriliyor. İki gündür dağda olan Melike, geçen yılda buna benzer bir olayla gündeme gelmişti. 

Melike neden kaçıyor?

Melike'nin zaman zaman psikolojik sıkıntılarının olabileceğini fakat akli dengesinin yerinde olduğunu söylüyor köylüler. Peki, bu kız neden kaçıyor? Yaşadığı sorunlar neler? Temennimiz; son iki geceyi muhtemelen dağda geçiren Melike Erdoğan'ın bir an önce bulunması. Ve sonrasında Melike'nin bir sağlık kontrolünden geçirildikten sonra hayatına dair her şeyin irdelenmesi.  

Anahtar Kelimeler:
Melike Erdoğan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.