"Acil durumlar dışında hastaneye gelmeyin!"

Bayburt Devlet Hastanesi, Coronavirüs tedbirleri kapsamında hastaların acil haller dışında hastaneye gelmemelerini duyurdu.

"Acil durumlar dışında hastaneye gelmeyin!"
Bayburt Postası - Hastaneden yapılan açıklamada, Sağlık Bakanlığı tarafından alınan tedbirler doğrultusunda hastaların acil haller dışında hastaneye gelmemeleri belirtildi.

Açıklamada, "Sağlık Bakanlığının almış olduğu tedbirlere göre acil haller dışında hastalarımızın hastaneye gelmemeleri, ilaç ve medikal malzemelerin reçete olmadan eczane ve medikalcilerden temin edilebileceği, acil ameliyatlar dışındaki elektif ameliyatların ileri bir tarihe ertelendiği, engelli raporlarının mayıs ayı sonuna kadar geçerliliğini koruduğu bilgilerinize sunulmuştur" denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yerli69 4 yıl önce

Zaten yatiyodunuz surekli. muayene yok, doktor yok, cihaz yok, bisey yok. buda size yaradi bol bol yatin.. hatta gitmeyin ise evden calisin..

Avatar
Çiğdem Keskin Tanrıöver 4 yıl önce

Bu nasıl bir yorumdur,ben Ankara'da yaşayan bir Bayburtlu olarak geldiğimde gördüğüm hastanede hastanın çok olduğu ve çalışanların özveriyle işlerini yaptığı,acaba siz hangi işle mesgulsünüz işinizi dört dörtlük yapiyormusunuz kendinize sorun.