Uluçayır köyünde "Fidanlar Fidanlarla Büyüyor" projesi

Bayburt'ta, Milli Eğitim Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü gereği "Fidanlar, Fidanlarla Büyüyor" projesi kapsamında öğrenciler fidan dikti.

Uluçayır köyünde "Fidanlar Fidanlarla Büyüyor" projesi
Bayburt Postası - Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Uluçayır köyü ağaçlandırma alanında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, çok anlamlı bir faaliyet için bir araya geldiklerini belirtti.

Bugün fidan dikme etkinliğinin yurdun her köşesinde gerçekleştirildiğini ve her bir çocuğun da kendi nazarlarında birer fidan olduğunu anımsatan Pehlivan, şöyle konuştu:

"Bugün itibariyle de her birinizin fiilen de birer fidanı olacak. Onlarla birlikte siz de büyüyeceksiniz. Onlar doğaya değer katacak, insanlığın geleceğine ve bütün dünyaya değer katacak. Sizler de inşallah kendinizi en iyi şekilde yetiştirerek ailenize, çevrenize, topluma ve bütün ülkeye, bütün dünyaya fayda sağlayacak bir hayat süreceksiniz. Biz sizlere güveniyoruz, sizleri seviyoruz."

Vali Pehlivan, Bayburt'ta ağaçlandırma sezonu sonuna kadar toplamda 670 bin fidanı toprakla buluşturacaklarını kaydetti.

Bayburt Orman İşletme Müdürü Zeynel Yalçındağ ise, Milli Eğitim Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Bayburt'ta öğrencilerle birlikte 5 bin 883 fidanın dikileceğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Vali Pehlivan ve öğrenciler, fidan dikti, fidanlara ilk can suyunu verdi.

Programa, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu ile kamu kurum müdürleri de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.