Soğanlı Dağları eşsiz güzelliğiyle ziyaretçilerini ağırlıyor

Bayburt ile Trabzon arasında doğa tutkunlarının gözde mekanı arasında yer alan Soğanlı Dağları, ziyaretçilerini adeta büyülüyor.

Soğanlı Dağları eşsiz güzelliğiyle ziyaretçilerini ağırlıyor
Bayburt Postası - Karadeniz Bölgesi'nin en yüksek yerlerinden olan Soğanlı Dağları, doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini cezbediyor.

Bayburt ile Trabzon arasında deniz seviyesinden 3 bin 200 metre yükseklikte Doğu Karadeniz Dağları üzerinde yer alan Soğanlı Dağları, zengin faunasının yanı sıra her mevsim karla kaplı tepeleri ve buzul gölleriyle doğa tutkunlarının gözde mekanları arasında yer alıyor.

Sarp kayalıkları ve yoğun kar yağışı nedeniyle kış mevsiminde zirvesine ulaşılması zor olan Soğanlı Dağları, yaz mevsimiyle birlikte şehrin gürültü ve stresinden uzakta, doğanın eşsiz güzelliğini görmek isteyen vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor.

Soğanlı Dağları, temiz ve serin havasıyla ağırladığı ziyaretçilerine, gökkuşağını da güneş, bulut ve sisin birleşmesiyle zaman zaman dağ eteklerinde sunarak izleyicilerini kendisine hayran bırakıyor.

Anahtar Kelimeler:
Soğanlı Dağları
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.