Park ve bahçelerde yoğun mesai

Kış mevsimi yaklaşırken şehir genelinde çalışma temposunu iyice artıran Bayburt Belediyesi park ve bahçelerde de yoğun mesaisine devam ediyor.

Park ve bahçelerde yoğun mesai
Bayburt Postası - Şehrin gezmek ve piknik yapmak için en çok tercih edilen noktası Şair Zihni Kent Ormanı’nda gerçekleştirilen rulo çim serme çalışmalarına devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bu çalışmada sona yaklaşırken geçtiğimiz yıl yapımına başlanan Kaleardı Şehir Parkı projesinde de çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.

Başkan Memiş incelemelerde bulundu

50 bin metrekarelik bir alanda yapımı devam eden park kendini göstermeye başlarken bir yandan ağaçlandırma çalışmaları, bir yandan da rulo çim serimi devam ediyor. Ayrıca idari bina, düğün salonu, kafeterya ve spor alanlarının inşası için yoğun mesai sürerken bir yandan da ağaçlandırma çalışmaları ve yapay derenin yapımı sürüyor. Parkın inşasını yakından takip eden Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş burada incelemelerde bulunarak Park ve Bahçeler Müdürü Burak Görgülü’den bilgi aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rambo yağız 6 yıl önce

Hahahaaaa yazın oturun kışın iş yapın görünün kışın park bahçe ne işe yarar soğuktan buzdan çatlar yazın tamir eder göze girersiniz yazın bir çop almaz üşenirsininiz kışın park bajçe zemizle hahaha göz boyama :((((((((

Avatar
ad soyad 6 yıl önce

belediyenin huyu bu yazın baharın değil
son bahada çalışılır çünkü
arge yürüyülüyor sair zamanlarda ve projeler hazırlanıyor nereden indire gandi yaparız nereden daha iyi göze gireriz , nereden çalarız :((
paşam göze girenlere yar oldu mu o koltuk?