Memlekette hasta veya hastalar var!

Çocukların uğrak yeri Masal Park, çirkin bir saldırıya daha uğradı.

Memlekette hasta veya hastalar var!
Bayburt Postası - Çocukların uğrak yeri Masal Park, çirkin bir saldırıya daha uğradı. Bu kez yapılan saldırı, bir cahil ve çocuk işinden çok, bir ruh hastası tarafından yapıldığı yönünde belirtiler veriyor.

Türk kültürünün masal kahramanlarının bir kısmının minyatür maket ve heykellerini bünyesinde barındıran Masal Park, ancak hastalıkla nitelendirilebilecek kişi veya kişilerce saldırıya uğradı. 

Dede Korkut hikâyelerinin kahramanları Deli Dumrul, Boğaçhan gibi karakterlerin yanı sıra Temel Reis, Keloğlan, Nasreddin Hoca gibi masal kahramanlarının da maketlerinin yer aldığı parkta, bütün maketler baş kısmından koparıldı.

Yakın bir zamana kadar bekçi bulundurulan, sonradan bu uygulamadan vazgeçilen park, kentteki diğer tüm çocuk parklarındaki gibi güvenlik kamerasından da yoksun olduğu için, parka zarar veren ruh hastası veya ruh hastaları şimdilik bilinmiyor.

Çocuklara hitap eden parkın, çocuklar parka dönmeden, o çirkin görüntülerle zihinlerini bulandırmadan temizlenmesi temennimiz. Bir temennimiz de toplum içinde bu denli rahat gezebilen şahısların biran önce bulunarak cezalarının verilmesi, tedavi görebilecekleri merkezlere yönlendirilmeleri. Daha büyük bir acı ile karşılaşmamak için bu elzem.

Yorum Haber: Murat Okutmuş 













Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakkı 4 yıl önce

Normal hastanenin kapatılarak yerine ruh ve sinir hastalıkları hastanesi ile tımarhane yapılmasını öneriyorum. Şu ufacık memlekette olanlara bak. Neyimiz ile övünelim. Bunu yapan normal bir insan olamaz. Bir şeye zarar vermek isteyen gitsin kendi evine camlarını, eşyalarını bir kırsın da görelim. Kıramaz çünkü parası cebinden çıkıyor. Sadece yazıklar olsun demek kaldı.

Avatar
Ayip ya 4 yıl önce

Ya ne bicim insansiniz siz be insAllah cok degerli esyalariniz boyle olur bekci yokmuymus guvenlik yokmuymus kameralardan tespit edilemiyomu icim acidi bunu yapan vatan haini

Avatar
Pembe İncili Kaftanı Tozlanan Adam 4 yıl önce

Sezgin bey. Siz gidin kalbinizdeki kin, nefret gurur,kibir,riya putlarını devirin asıl. Kamu malı olan maketleri put olarak algılamak da neyin

Avatar
Hakan 4 yıl önce

ondan sonrada parkimiz yok sosyal alan yok gezilecek yer yok gibi zırvslamalar bunu yapani yakslayip zarar verdiklerinin maliyeti kadar çalistirmak lazim

Avatar
Ayhan Saka 4 yıl önce

Bunu yapan insan evladının dağdaki teröristten farkı yoktur. İkisi de devlete zarar verme peşinde. Bu cahillere, zarar verdikleri yapıların kendi ceplerinden çıktığını bile anlatamazsın. Hangi aptal kendi malına zarar verir ki?

Avatar
Ahmet Çağıldak 4 yıl önce

Bunu yapan zihni gelişmemiş ve hasta kimlikli mutlaka bulunup cezalandırılmalı.

Avatar
Emmi 4 yıl önce

Bekçiler ne iş görür

Avatar
Murat Çelik 4 yıl önce

Aklı yerinde değil ama gidip kırmayı akıl edecek kadar akıllı.