Gökyüzünde bulut manzarası büyüledi

Bayburt'un Aydıntepe ilçesi ve çevresinde, yağmur bulutları gökyüzünü süsledi.

Gökyüzünde bulut manzarası büyüledi
Bayburt Postası - Bayburt'un Aydıntepe ilçesi ve çevresinde, yağmur bulutları gökyüzünü süsledi. 

Bayburt'un Aydıntepe ilçesi ile Trabzon il sınırları boyunca uzanan 2 bin 600 rakımlı Soğanlı Dağları ve çevresindeki alanlarda aralıklarla yağmur etkili oldu. 

Baharla yeşeren dağlar, yağmur yüklü bulutların güneşle birleşmesi ile ortaya çıkan görsel şölen ise seyrine doyumsuz güzellikler sundu.

Kısa sürede bölgeyi etkisi altına alan yağmurlu havada bulutlar arasında sızan güneş ışıklarının aydınlattığı doğa, sunduğu güzellikle adeta büyüledi. 

Anahtar Kelimeler:
Soğanlı Dağı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu Salih 6 yıl önce

Evliya ÇELEBİ, anlatanlardan yanlış anlamadı isem şöyle demiş;
Bayburt tan İstanbul a kadar bir sincap hiç inmeden ağaçlar üzerinde gide bilir, diye ifade etmiş;
O zaman Karadeniz e yakın mevkilerden başlayıp ağaçlandırmaları artırmak iyi olur, yağmuru Karadeniz den içeriye doğru çekelim, neden olmasın;
Ağaçlandırmaları artırmaya devam, gerekirse Valilik oluru ile bütün kamu kurumlarında her işlem başına 0,50krş kesilerek fon oluşturulsa, bir yılda bayağı miktar birikmiş olur.