‘Çoruh’un çocukları’na yeni plaj

Kopuz Köprüsü çevresi Bayburt Belediyesi ve DSİ işbirliğiyle yüzme alanı haline getiriliyor.

‘Çoruh’un çocukları’na yeni plaj
Bayburt Postası - Kopuz Köprüsü çevresi Bayburt Belediyesi ve DSİ işbirliğiyle yüzme alanı haline getiriliyor. Yakın zamana kadar Çoruh’ta yüzmek isteyenlerin uğrak mekânı olan Kopuz Köprüsü çevresi yeniden plaj haline getiriliyor. Bayburt Belediyesi ve Devlet Su İşleri’nce yapılan çalışma son aşamaya getirilirken, hafta sonu henüz tamalanmamış alanda yüzmeyi tercih edenler çok oldu.

Son yıllarda yapılan istinat duvarları ile Çoruh Nehri’nde yüzmek için yer bulmak da zor oluyor. Şehir merkezinde Çoruh’a girmenin artık imkansız hale geldiği Bayburt’ta Kopuz Köprüsü çevresi eski kimliğine kavuşuyor.

Yeni Şehir Parkı ve Aslan Dağı Piknik ve Mesire alanlarının ardından piknik için de pek tercih edilmeyen alan yüzmek isteyenlerin yeniden uğrak yeri haline gelecek. Kopuz Köprüsü’nün üst tarafında büyük bir alanda yapımına devam edilen yüzme yerinde çalışmalar son aşamaya geldi. Hafta sonu onlarca kişiye kucak açan Kopuz Köprüsü çevresi bu hafta bitirilecek çalışmalar sonrasında serinlemek isteyenlerin başlıca mekânı olacak.    


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Safak Güngör 7 yıl önce

Hey gidi günler. Bayburt'ta yüzmeyi herkes burada öğrenmiştir.