Bey Böyrek'in mezarı da onarılacak

Vali İsmail Ustaoğlu, Abdulvehhap Gazi Türbesi’nde incelemelerde bulundu.

Bey Böyrek'in mezarı da onarılacak
Bayburt Postası - Vali İsmail Ustaoğlu, Duduzar tepesinde yapımı ve restorasyonu devam Abdulvehhap Gazi Türbesi’nde incelemelerde bulundu. 

Restorasyon çalışmalarının devam ettiği alanda çeşitli incelemelerde bulunan Vali İsmail Ustaoğlu, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Türbe etrafında bulunan mescitleri de inceleyen Vali İsmail Ustaoğlu, çalışmaların ardından yapılacak çevre düzenlemeleri kapsamında türbenin hemen yanında bulunan Bey Böyrek’in mezarında da tadilat çalışmalarının yapılacağı bilgisini verdi.
 





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburt platformu-pendik 7 yıl önce

bamsi bey böyrekin hanımı "banu hatun türbesi,duduzar " tet çiçek tepesinde,
değerli yetkililer tarafından onarılması ve tanıtılması tşk,ler.istanbul bauburt platf.

Avatar
Münür ALTUN 7 yıl önce

700 lu yıllarda bayburt Un ilk İslam şehri olarak fethi Abdülvehhab gazi tarafindanolmasinin ve bu güzel insanın köyümüzde kabrinin bulunmasının bura ikamet eden biri olarak onur duymaktayım ayrıca kahraman bey boyrek de aynı mekanda kabridir onunla da onur duymaktayız iki çok değerli insanın hakettiği değeri bulması temennimizdir saygılarımla

Avatar
BAHRİ 7 yıl önce

"BAMSI*BEY BÖYREK TÜRBESİ SN VALİ TARAFINDAN ONARILACAK,TŞK,LR

Avatar
Shadowmaster 7 yıl önce

İnşaat yaparken bile saygınız yok. Hiç olmazsa üzerine örtü serin de toz olmasın. Bu kafayla gitmeye devam ederseniz, Bayburt'un iyi bir geleceği olmayacak.

Avatar
anadolu yakası bayburt platf-ist 7 yıl önce

maliye bakanıımız sn naci ağbala,sn başbakana m.vekilimiz sn şahap kavcıoğlu
ve emeği olan bütün kesimlere tşk ederiz,Allah razı olsun,İnşaAllah erzurumdaki
"Abdurrahman gazi hz türbesine benzedi.!!

Avatar
Hakan 7 yıl önce

Shadowmaster arkadasa hislerimize tercüman oldugu icin tesekkürler.Bugüne kadar bu sekilde birakilmalari büyük ayip...Peki bu insaati yapan sahislarin hic birinin akli izani yok mu ki, insaat yapilirken su kabrin üzerini örtsün.Böylesi seylere sahit olunca insanin maalesef ümitleri kiriliyor memleket icin.Cok daha agir seyler söylemek isterdim, hatta mümkün olsa ....... isterdim bunu yapanlarin yüzüne lakin ne burasi yeri, ne de anlayan olur...Maalesef!