Belediye ve Kızılaydan 1 Mayıs dayanışması

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Türk Kızılay Derneği Bayburt Şubesi üyeleri, Bayburt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeliyle birlikte çöp toplayarak dayanışma örneği sergiledi.

Belediye ve Kızılaydan 1 Mayıs dayanışması
Bayburt Postası - Türk Kızılay Derneği Bayburt Şubesi Başkanı Hümeyra Çelik ve dernek üyeleri emekçiyle dayanışma ve çevre duyarlılığına dikkat çekmek amacıyla Bayburt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Abdulvahap Silsüpür ve personeli ile bir araya gelerek birlikte çöp toplama etkinliği gerçekleştirdiler. 

Şingah Mahallesi’nde topladıkları çöpleri poşetlere dolduran belediye temizlik personeli ve Türk Kızılay Derneği üyeleri, hem dayanışma örneği sergilediler hem de toplu temizlik yaparak çevre duyarlılığına dikkat çektiler.

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci başta olmak üzere etkinliğe katkı sunanlara teşekkür eden Temizlik İşleri Müdürü Silsüpür, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde emeğe saygının, emekçiyle dayanışmanın ve aynı zamanda çevre duyarlılığının en güzel örneğini bizlere yaşatan Türk Kızılayı Bayburt Şubesi’ne, bütün gönüllü dostlarımıza, belediyemizin emekçilerine ve bu organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan Şingah Mahallesi Muhtarı Ferdi Kiki’ye teşekkür ediyorum” dedi. 





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ 5 yıl önce

BELEDİYENİN ÇÖP TOPLAMA İŞİNDE ÇALIŞAN GÖREVLİLERİN
(PERSONEL) HAKKI YENMEZ. DİĞERİ 3 ALIYORSA BUNLAR BU İŞİ YAPTIKLARI SÜRE 5 ALMALILAR. AĞIZ VE BURUNLARINI MİKROPTAN
VE PİS KOKUDAN KORUMAK İÇİN MASKE KULLANMALARI DA MECBUR OLMALIDIR. BİR DE BAYBURT HALKI OLARAK ALIŞMIŞIZ ELEŞTİRMEYE LAFTAN BAŞKA BİR ŞEY YAPMAYIZ AMA ELEŞTİRİ DEDE GERİ KALMAYIZ. BEN BELEDİYENİN BİR ŞEHİRDE EN ÖNEMLİ GÖREVİNİN TEMİZLİK OLDUĞUNA İNANAN BİRİ OLARAK HALKINDA BU İŞTE BİR KATKISI OLMASINA BEKLİYORUM. GÖKTEN YAĞAN YAĞMUR, KAR VE DOLU ONLAR ÇEVREYİ KİRLETMİYOR. AMA İNSAN KAYNAKLI OLANI DA TEMİZLEMEK ZORUNDA KALIYORUZ.

Avatar
Cafer 5 yıl önce

Arkadaki gençler muhabbet ediyor bari gerçekçi olsun diye onlar da çöp toplarmış gibi yapsalardı.Güneş gözlüklü çantalı başkan gibi samimi değiller fotoğraf çektirmeye gelmiş belli oluyor

Misafir Avatar
Seko69 5 yıl önce @Cafer

Sen de güneş gözlüğü tak da orda dur. övmüyorsunuz hiç değilse susunuz. o gençler bir poz vermek için mi oradalar? yazık.. yapılan iyilikten bile maraz beklemek ancak cahillerin işidir. Orda bulunmak bile bir özveri ve duyarlılıktır. otur masa başına klavyeden kahramanlık narası at.

Beğenmedim! (2)