​Bayburtlu Genç Fotoğrafçılar Gümüşhane’yi gezdiler

“Bayburt Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği”nin genç üyeleri Torul Cam Seyir Terası başta olmak üzere Gümüşhane’nin çeşitli tarihi mekânlarını gezdiler.

​Bayburtlu Genç Fotoğrafçılar Gümüşhane’yi gezdiler
Bayburt Postası - Bayburt Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği Başkanı Zeynel Abidin Öztürk önderliğinde gerçekleşen gezi programına 31 üye katıldı. Gümüşhane’nin ödüllü Fotoğraf sanatcısı Mustafa Zengin ise gezi programı sırasında dernek üyelerine rehberlik etti.

Gümüşhane’nin çeşitli mekânlarını ziyaret ederek tanıma imkânı bulan genç üyeler başta Torul Cam Seyir Terası olmak üzere, eski yerleşim yeri olan Süleymaniye mahallesinde tarihi mekânları ve Bağlarbaşı mahallesi sokak aralarındaki tarihi konakları gezdiler. Ayrıca gençler bu mekânlarda bol bol teknik fotoğraf çalışmaları yaparak sosyal medya sayfalarında paylaşıp tanıtımını yaptılar.

Bayburt Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği Başkanı Zeynel Abidin Öztürk, Torul Cam Seyir Terası’nı çok beğendiklerini belirterek, bu güzel eserin bölgeye farklı bir renk ve güzellik kattığını söyledi. Öztürk değerlendirmesine şöyle devam etti: “Süleymaniye ve Bağlarbaşı mahallelerindeki gezimiz esnasında eskiye dayanan tarihi hava ve dokuyu hissedebiliyorsunuz. Buralarda çok güzel fotoğraflar çektik. Bu hissi ise fotoğraflarda görebiliyorsunuz. Bu bambaşka bir şey. Bağlarbaşı mahallesi gezimiz esnasında bizi misafir eden ve bilgilerinden istifade ettiğimiz Ahmet Erkan Kocatürk abimize çok teşekkür ederiz. Ayrıca gezi programımız boyunca bize rehberlik edip kıymetli vakitlerini ayırarak Gümüşhane’yi tanımamıza vesile olan değerli Mustafa Zengin’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.