Başkan Memiş'ten, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne teşekkür

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, birim toplantıları çerçevesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi.

Başkan Memiş'ten, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne teşekkür
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş birim toplantıları çerçevesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi. 

Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Kızılaslan’ın da yer aldığı toplantıda Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeline yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Başkan Memiş Park ve Bahçeler müdürü Burak Görgülü’den yapılan çalışmalar ve yeni sezonda gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Mete Memiş toplantının ardından Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Kızılaslan ve Park ve Bahçeler Müdürü Burak Görgülü ile birlikte Saklı Cennet Tatil Köyünde incelemelerde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.