'Aydıntepe Yaylası' derneği kuruldu

Aydıntepe Yaylası Güzelleştirme ve Koruma Derneği kuruldu.

'Aydıntepe Yaylası' derneği kuruldu
Baybuırt Postası - Dernek ilk olarak yasalara uygun şekilde betonlaşmaya gitmeden yaylanın doğal haliyle korunması yönünde karar aldı.

Dernek yönetimi Aydıntepe Kaymakamı Mustafa Akın’ı makamında ziyaret ederek derneğin kuruluş amacı hakkında bilgi verdi. Kaymakam Akın ise Aydıntepe Anadolu Çok Programlı Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Seher Koçyiğit'in yapmış olduğu Aydıntepe yayla resmini dernek başkanı Eyüp Şentürk’e takdim etti. Kaymakam Mustafa Akın, derneğin yasalara uygun her türlü faaliyetine destek ve katkı vereceğini belirterek, derneğin tüm ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Öte yandan Kaymakam Mustafa Akın, Aydıntepe Yaylasında yapımı devam eden çalışmaları inceledi.

Aydıntepe Yaylasında yapımı devam eden çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Akın'a İlçe Jandarma Komutanı Rıfat Eryiğit ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Kurt eşlik etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.