Aslan Dağı’nda çıkan yangın korkuttu

Bayburt’un akciğerleri konumundaki Aslan Dağı’nda çıkan yangında çok sayıda ağaç zarar gördü.

Aslan Dağı’nda çıkan yangın korkuttu
Bayburt Postası - Bayburt’un akciğerleri konumundaki Aslan Dağı’nda çıkan yangında çok sayıda ağaç zarar gördü. Öğlen saatlerinde çıkan ve çıkış sebebi belli olmayan yangın korkuturken, yangına ilk müdahale vatandaşlardan geldi.

Rüzgarın etkisiyle genişleyen yangın İtfaiye ekipleri ve Orman İşletme ekipleri tarafından kontrol altına aldı.

Çok sayıda çam ağacının zarar gördüğü yangın söndürülürken, olayla ilgili soruşturma da başlatıldı. 

Haber & Foto: Ümit Kondolot

Anahtar Kelimeler:
YangınAslan Dağı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 8 yıl önce

Biz halk olarak genelde yapmasını, dikmesini, korumasını, yetiştirmesini değilde, gördüğüm odur ki (aklı başındaki insanlarımızı tenzih ediyorum.) parklarda, refüjlerde halkın yararına sunulmuş kamelya, ağaç, yeşillik, banklar v.s zarar veren bayburt gencine yakışmayan, devamlı yanlış işleri yapmayı kendilerine verilmiş bir görev gibi icra eden çok evladımız var. Argo, terbiyesiz yazı yazılmamış bir duvar yok. Oturup kalkmasını bilmeyen, zarar verince sanki zevk alan bir topluluk var. Ama bunlarda Bayburt'un evladı. Hiçbir anne veya baba evladına git oğlum şuraya zarar ver, yazı yaz demez. Ama ne yazık ki yapılanlar meydanda. ALLAH ISLAH ETSİN. Aslan dağımızı ALLAH KORUMUŞ. ÇIKAN YANGINI SÖNDÜREN VE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Avatar
Kamil 8 yıl önce

Goren herkes seferber oldu derken 5 kisi ordaydi.digerleri uzaktan izledi

Avatar
ŞEVKİ 8 yıl önce

İLERDE ORALARI İMARA AÇILIRSA HİÇ ŞAŞIRMAYIN..............