80 bin adet çiçek toprakla buluştu

Bayburt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parklardaki çiçeklendirme çalışmalarına hız verdi.

80 bin adet çiçek toprakla buluştu
Bayburt Postası -  Ekipler şehir merkezi ve anayollardaki orta refüjler ile vatandaşların yürüyüş yapmak ve gezmek için tercih ettiği alanlarda mevsime uygun olan çiçeklerin dikimini gerçekleştiriyor.

Bayburt’taki park ve bahçeler ile orta refüjleri daha estetik bir görünüme kavuşturmak adına yoğun bir mesai harcayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, sonbahar mevsiminde gerçekleştirdiği lale soğanı ekiminin ardından bahar mevsimine uygun olarak menekşe ekimi gerçekleştiriyor.

Müdürlükten yapılan açıklamada, şimdiye kadar toplamda 80 bin adet çiçeğin toprakla buluşturulduğu, sezon içinde 150 bin adet çiçeğin daha toprakla buluşturulacağı kaydedilerek, çalışmalar tamamlandığında park ve bahçeler ile orta refüjlerin renk cümbüşüne sahne olacağı belirtildi. 


Anahtar Kelimeler:
BayburtMenekşeLale Soğani
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şafak Güngör 6 yıl önce

Bir lale soğanı 1 TL unutmayın..

Avatar
ALOŞ 6 yıl önce

Desene paralar 20-25 gün için harcandı ve sonrasında bu laleler yok. Sanki içilen sigaranın dumanının havaya uçması gibi.

Avatar
Mehmet bey 6 yıl önce

Paralar gene hollandaya gitti ordan da PKK ye gider artık salaklar

Avatar
BAYBURTUN SORUNLARI 6 yıl önce

BU HABERİ YAPAN ARKADAŞA SORUYORUM SEN İNANIYOR MUSUN BU KADAR ÇİÇEĞİN BAYBURTA DİKİLDİĞİNE EĞER O KADAR ÇİÇEK VARSA NEDEN FOTOLARDA SADECE BELLİ YERLER ÇEKİLİYOR BAYBURTTA NE YEŞİLLİK VAR NE ÇİÇEK VAR NE GÜZELLİK VAR DAHA YOLLARI TAM OLMAYAN KALDIRIMIN BİLE YENİ YENİ YAPILMAYA BAŞLANDIĞI TOZDAN TOPRAKTAN ÇAMURDAN GEÇİLMEYEN BİR BAYBURT VAR GERÇEK OLAN BUDUR SADECE BUNU SÖYLEMEYEN BİR MEDYA VAR YANİ BU GİBİ HABERLERLE BAYBURTUN VE BAYBURTLUNUN HİZMET ÇITASINI KÜÇÜLTÜYORSUNUZ YANİ BAYBURTLU BİR AVUÇ ÇİÇEKLE AVUNSUN İSTİYORSUNUZ AMA BAŞKA YERLER KALKINDI GELİŞTİ MESAFE ALDI BAYBURT 16 SENEDE SADECE GÖÇ VERDİ BİR TANE FABRİKA YOK DAHA OTOBAN YOLU YOK SADECE SORUYORUM BAYBURT MARKA ÇIKARABİLMİŞ Mİ YOK BAYBURTTAN İHRACAT YAPILMIŞ MI YOK BAYBURTTA HASTANE BİLE DAHA YENİ YAPILIYOR ASIL BUNLARA DİKKAT ÇEKİN ŞURADA DİKİLMİŞ BİR AVUÇ ÇİÇEĞE DİKKAT ÇEKMEYİN BAYBURTLU VE BAYBURT ÇOK DAHA FAZLASINI HAK EDİYOR BAYBURTUN SORUNLARINI BİRAZ DA HABER YAPIN SAYGILAR

Avatar
Bamsibeyrek 6 yıl önce

Burda olumsuz yorum arkadaslar siz ancak sikayet edip yakinmayi bikirdiniz ilkonce hangi isi yapiyorsaniz o iste en iyisi olmaya calisin 15 sene onceki bsyburt parismis de sonra yikilmis viran olmus gibi konusuyorsunuz baska memleketlerin zenginleri memleketine yatirim yaparken bayburtun zenginleri bayburtta ancak izinden izine cenazeden cenaze geliyorlar organize sanayi bolgesinde kac bayburtlunun fabrikasi var soruyorum size herseyi devletten bekleyeceginize biraz sivil toplumu harakete gecirin hep sikayet hep sikayet

Avatar
Acem 6 yıl önce

Mv bayburt a yatırımcı sanayici fabrika sözü vererek seçildi, onlar getirsin yatırımcıyı özel sektör Niye gelip yatırım yapsın, ne var Bayburt ta dedikodudan. Başka,