Vekiller de oyunu kullandı

Bayburt milletvekilleri de sandık başında.

Vekiller de oyunu kullandı
Bayburt Postası - Bayburt milletvekilleri de sandık başında. Sabah erken saatlerde bağlı oldukları sandığa giden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bayburt Milletvekili ve 26. dönem adayı Naci Ağbal ve MHP Bayburt Milletvekili ve 26. dönem adayı Karabey Kadri Karaoğlu, milletvekili genel seçimi için oyunu kullandı.

Ağbal, oyunu Şingah Mahallesi'ndeki Yüzbaşı Şehit Agâh Ortaokulu'nda kullanırken, Karaoğlu da Cumhuriyet Ortaokulu'nda kullandı.

Kimlik bilgilerini sandık görevlilerinin kontrol etmesinin ardından 1043 numaralı sandıktaki oy kullanma işleminin ardından kısa bir açıklama yapan Ağbal, seçimin Bayburt ve ülke için "Hayırlı ve uğurlu olması" temennisinde bulundu. Ağbal, seçim için binada bulunan vatandaşlarla selamlaştıktan sonra buradan ayrıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Milletvekili Dr. Karabey Kadri Karaoğlu da, oyunu Bayburt merkezde kullandı. Cumhuriyet Ortaokulu'na gelen Karaoğlu, sandık görevlileriyle selamlaştıktan sonra, oyunu 1052 nolu sandıkta kullandı. "Seçimlerin başta Bayburt olmak üzere tüm ülkede hayırlar getirmesini diliyorum" diyen Dr. Karaoğlu, oyunu kullandıktan sonra, sandık görevlilerine başarılar diledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yazik 8 yıl önce

Yine kaybettin bayburt akp 2

Avatar
ALOŞ 8 yıl önce

Seçimler insanların hem seçilen için hemde seçen için bir sınavıdır. Geçmiş seçimler de hatalı kişilere oy verdim diyerek aklı kullanıp hata yapmama anlarıdır. Kısacası tövbe anlarıdır. Doğruyu bulmak için seçtiğin zatın ve partisindekilerin haram a el uzatmayanları bulmak yada helal kazanç sağlayanları omuza almak için uğraş vermektir. Müminlerin en önemli anlarındandır. Tıpkı namaz kılmak gibi olmalıdır. Nisa suresi 135 tam bu anlar için birer emirdir. Yada Ali imran 161 de dürüst insanlar için bize birer öğüttür. Yada bunlara sırt çevirip şeytanın süslü vaadlerine kapılıp ona uymak ta hata dır. Seçim kısa zaman alır ama yaptığı tahribat seçmenleri kadın erkek olsun ahiret yaşamında bağlayıcı bir sınavdır. Tövbe edip arsızı-hırsıza dur deme anıdır. Seçim anlarında kararı düşünüp vermek gerek.