"Umarım Bayburt'u hak ettiği yere getirebilirler"

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt Milletvekili adayı Murat Bülbül, bir mesaj yayınlayarak Bayburt halkına teşekkür etti.

"Umarım Bayburt'u hak ettiği yere getirebilirler"
Bayburt Postası - Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt Milletvekili adayı Murat Bülbül, bir mesaj yayınlayarak Bayburt halkına teşekkür etti.

Bayburt'ta son yılların CHP adına en hareketli propaganda sürecine imza atmasına rağmen partinin oylarını 2011 seçimlerine kıyasla yüzde 35 oranında düşüren Bülbül, seçim sürecinde yürüttükleri kampanyanın diğer partilere örnek olması gerektiğini söyledi. 

Milletvekili seçimlerinin kazananları olan Naci Ağbal ve Dr. Karabey Kadri Karaoğlu'na başarılar dileyen Bülbül, 'Umarım Bayburt’u hak ettiği yere getirebilirler' dedi.

Siyasete devam edeceğini söyleyen Bülbül, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Saygıdeğer hemşerilerim;
Hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

Almanya’da tüm işlerimi ve ailemi bırakarak, yurt dışında edindiğim tecrübelerim ile memleketime hizmet etmek için geldim. Çalışmalara başladığımız ilk günden itibaren hemşerilerimin misafirperver ve samimi duygularıyla karşılaştım. Bayburt’ta bulunduğum süre zarfında CHP'nin üzerinde yıkılmış yanlış algıları kırmak için tüm imkanlarımız ile çalıştık. Köylerde ve şehir merkezinde halktan aldığımız olumlu tepkilerbizi mutlu etti. Sosyal demokrasi kavramını Bayburt’ ta canlandırarak gelecek kuşaklara büyük bir yatırım yaptık. Kimsenin siyasi kimliğine bakmadan herkese eşit mesafede yaklaştık. CHP Bayburt tarihinde en iyi seçim çalışmasını yaptığımıza inanıyorum.

Seçim süresi boyunca problem merkezli çözüm önerileri ürettik. Hiçbir soruna kayıtsız kalmadan partimizin üst mercilerine ulaştırdık. Sözlü ve görsel olarak yaşanabilir bir Bayburt’u anlattık.

Demokrasi bu ülkeye kazandırılmış en önemli değerlerden birisidir. 3 aylık süre boyunca demokrasiye yakışır bir şekilde çalışarak tüm partilere örnek olduğumuzu düşünüyorum. Tüm hemşerilerimin tercihlerine saygı duyuyorum. Milletvekili seçilen arkadaşlarımızı kutluyor, kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum. Umarım Bayburt’u hak ettiği yere getirebilirler.

Siyaset her zaman uzun vadeli yapılmalıdır. Çalışmalarımız bugünden itibaren tekrar başlamıştır. Daha büyük bir heyecan ile gelecek için yatırımlarımız devam edecek. Çok kısa bir sürede yarattığımız rüzgarı büyüterek devam ettireceğiz. Beni destekleyen, desteklemeyen tüm halkıma teşekkür ediyorum. Saygı ve sevgilerimle..." 

Anahtar Kelimeler:
CHPMurat Bülbül
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.