SP Bayburt adayları belli oldu

Saadet Partisi Bayburt 1. ve 2. sıra milletvekili adayları belli oldu. İşte o isimler...

SP Bayburt adayları belli oldu
Bayburt Postası - Saadet Partisi Bayburt 1. ve 2. sıra milletvekili adayları belli oldu. Saadet Partisi Bayburt İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklama ile 1. sıra adayının eğitimci Şinasi Başaran, 2. sıra adayının ise iş adamı Şahin Erkul olduğu açıklandı. 

İşte o yazılı açıklama: 

"7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği Seçimleri münasebetiyle yürütmekte olduğumuz Milletvekilliği Aday Tespit çalışmaları sonuçlanmış olup adaylarımız belirlenmiştir. Bu sürece katılan başta Genel Merkezimiz olmak üzere İl Yönetim Kurulu Üyelerimize;  İlçe ve Belde Yönetim Kurulu Üyelerimize; Gençlik Kolları Üyelerimize; Kadın Kolları Üyelerimize; aday tespit sürecinde görüşleriyle desteklerin esirgemeyen Sivil Toplum Kuruluşu Başkan ve Üyelerine; Bayburt’umuzun kıymetli kanaat önderlerine ve zaman zaman görüşlerini bizimle paylaşan esnafından memuruna bütün Bayburt halkına en kalbi şükranlarımızı sunuyor, önümüzdeki seçimlerin başta Bayburt’umuza, ülkemize, İslam alemine ve bütün insanlığa saadetler getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz.

Aday tanıtım programımızın en kısa süre içerisinde gerçekleştirilecek olduğunu halkımızın bilgisine sunar tüm halkımıza en kalbi saygılarımızı takdim ederiz.

SAADET PARTİSİ BAYBURT MİLLETVEKİLİ ADAYLARI:
1- ŞİNASİ BAŞARAN (EĞİTİMCİ)
2- ŞAHİN ERKUL (İŞ ADAMI)

Anahtar Kelimeler:
Saadet PartisiSp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zülfü 9 yıl önce

nazım bey mhpli olduğun her halinden belli sürekli bu propagandayı yapıyorsunuz.acaba arpalıdaki mhp tabanı kime verdi ki akp kazandı gümüşhanedeki mhp tabanı son gece oylari kime verdi ki akp kazandı .merak etme bu topraklar var olduğu sürece milli görüş var olacaktır..

Avatar
sakir 9 yıl önce

bu seçimde saadet yeter artık

Avatar
nazım 9 yıl önce

siz yinede kendi adaylarınızı harcamayı iyi bilirsiz.oyunuzu kendinize değilde başka partiye verirsiz.siz yok olmaya mahkumsuz.

Avatar
vatandaş erzincanli 9 yıl önce

ak,parti adayını can erzincan seçiyo,yani can ahmet yolcu olabilir???