Saadet Partili Akkiraz, Bayburt'ta

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Akkiraz, "Saadet Partisi'nin ortaya koyduğu siyaset anlayışı ilme, akla, insanın fıtrat ve tabiatına uygun olduğu için insana saadet getirir" dedi.

Saadet Partili Akkiraz, Bayburt'ta

Bayburt Postası - Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Akkiraz, "Saadet Partisi'nin ortaya koyduğu siyaset anlayışı ilme, akla, insanın fıtrat ve tabiatına uygun olduğu için insana saadet getirir" dedi.

Partisinin Bayburt İl Başkanlığınca kentteki bir otelde düzenlenen programa katılan Akkiraz, gazetecilere yaptığı açıklamada, siyaset kurumunun milletin meselelerini çözme kurumu olduğunu belirterek, "Siyaset kurumu kavga, kin ve nefret üretme makamı değildir. Siyaset, doğru, hak ve adalet ölçülerine göre yapıldığı zaman yapana bir şeref ve izzet olur. Eğer yanlış hak ve adalet ilkelerine göre siyaset yapılacak olursa bu takdirde de bu siyaset çizgisi yapanlara zillet olur, ayıp olur. Netice itibariyle kahır olur" ifadesini kullandı.

Akkiraz, Saadet Partisi'ne göre 1 Kasım seçimlerinin en anlamlı yanının, Saadet Partisi'nin Meclis'e girmesi bakımından yeni bir fırsat imkanı olması olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

"Eğer aziz milletimiz 1 Kasım seçimlerinde, diğer partilerin verdikleri yetkiyi kötü kullanmaları sebebiyle Saadet Partisi'ni tek başına iktidara getirecek bir hareketliliği ortaya koyarsa işte 1 Kasım, bir seçim olma hüviyetine kavuşacak ve bütün insanlığımız Saadet Partisi'nin iktidarında arzu ettiği refah seviyesine, mutluluğa kavuşmuş olacaktır. 1 Kasım seçimlerinde eğer milletimiz eskinin tekrarını yeni bir tekrar olarak ortaya koyarsa milletimizin saadet beklentisi yeni bir bahara ertelenmiş olacaktır."

Gerçeklerin rakamlarla ölçülmeyeceğini, sayılarla ifade edilemeyeceğini savunan Akkiraz, "Saadet Partisi'nin ortaya koyduğu siyaset anlayışı ilme, akla, insanın fıtrat ve tabiatına uygun olduğu için insana saadet getirir. Milletimizin Saadet Partisi'nin ortaya koyduğu siyaset anlayışına, adil düzene meyledip Saadet Partisi'ni iktidara getirmenin dışında kendisi için ne dünyada, ne de ahiret aleminde bir saadet imkanının olmayacağını bilinmesinde fayda var" dedi.

Partisinin Türkiye'nin her köşesine rahatlıkla gidebildiğini aktaran Akkiraz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Saadet Partisi bu milletin kendisi olduğu için 'Sivas'ın doğusuna gidemezler' sözünü söyleyenlere inat, her tarafa korkusuzca, mazisinin temizliği sebebiyle, bu milletin milli ve manevi değerlerine bağlı bir siyaset anlayışını, emin bir siyaset anlayışını temsil etmiş olması sebebiyle gitmektedir. Saadet Partisi bakıyorsunuz Diyarbakır'da halkla kucaklaşıyor ve bütünleşiyor, Saadet Partisi bir bakıyorsunuz 'girilemez' denilen Cizre'de halkla kucaklaşıyor ve bütünleşiyor. Saadet Partisi bakıyorsunuz 'gidilemez' denilen Van'da halkla kucaklaşıyor."

Akkiraz, "Saadet Partisi'ne verilen oylar boşa gider" diyenlere tepki göstererek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Buradan Bayburtlu hemşehrilerime sesleniyorum. Adalet ve Kalkınma Partisi'ne verilen oylar AK Parti'ye gidiyor, CHP'ye verilen oylar CHP'ye gidiyor, MHP'ye verilen oylar MHP'ye gidiyor, nasıl oluyor da Saadet Partisi'ne verilen oylar başka bir partiye gidiyor. Bunu birisi çıksın izah etsin. Saadet Partisi'ne verilen oylar Saadet Partisi'ne gidiyor. Sonra 'siz barajı asamazsınız' diyorlar. Türkiye bir hukuk devletidir. Genel başkanımız açıkladı, anayasada baraj diye bir mesele yok. 2011 yılında anayasada yapılan bir değişiklik bireysel müracaat hakkı tanımış anayasamız vatandaşlara."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.