Prof. Dr. Vedat Bilgin de istifa etti

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yeni döneme giren iktidar partisinin yeni vitrini merak edilirken, Bayburt'ta da benzer bir heyecan söz konusu...

Prof. Dr. Vedat Bilgin de istifa etti
Bayburt Postası - 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılması beklenen Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde, partilerden aday adayı olacak isimlerin istifaları art arda geliyor. O isimlerden biri de, Başbakan Başmüşaviri, Gazi Üniversitesi Çeko Bölüm Başkanı ve gazetemiz yazarlarından Prof. Dr. Vedat Bilgin oldu.

3 dönem kuralının muhafaza edilmesi kararına göre 2015'te yeni vitrinle halkın karşısına çıkacak AK Parti'nin, Bayburt Milletvekili adayları da merak konusu!

Kurucu Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yeni döneme giren iktidar partisinin yeni vitrini merak edilirken, vekil sayısı yükselen Bayburt'ta da benzer bir heyecan söz konusu. 

Genel seçimler öncesi, AK Parti aday adayı sayısının en yüksek olacağı illerden biri olması muhtemel Bayburt’ta, şimdiden adı geçen isimlerden biri de Başbakan Başdanışmanı Prof. Dr. Vedat Bilgin'di. Prof. Bilgin, AK Parti'den milletvekili adayı olabilmek için istifa etti ama nereden aday olacağı şimdilik muamma!

Diğer "istifa" haberleri: 

Naci Ağbal istifa etti, siyasete giriyor... (Okumak için tıklayınız...)

Karaoğlu, adaylık için istifasını verdi... (Okumak için tıklayınız...)

Kulislerde Ünsal Kıraç adı geçiyor... (Okumak için tıklayınız...)

Atalay, siyasete Trabzon'dan yelken açıyor... (Okumak için tıklayınız...)

Hacı Bayram Koman, "Bayburt'tan varım" dedi... (Okumak için tıklayınız...)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet demir 9 yıl önce

Bakan olabilecek tek Bayburt'lu hemşehrimiz Başbakan Başdanışmanı Prof. Dr. Vedat Bilgin ..Hayırlı olsun sayın başkanım

Avatar
Ozan 9 yıl önce

Vekil aday adayları şimdiden Vekil olduklarında vekil süresince maaş almamalıdır. Nasıl ki Yüce Allah tarafından en büyük seçilen Peygamberimiz ve ondan önceki Peygamberlerde " ben sizden bir ücret istemiyorum" emri gereği seçimle bir göreve gelen muhtar, belediye- oda başkanları, rektör, vekil gibi görevlere aday olan ve seçilenlerin görev süresince devletten maaş-ücret almamaları gereklidir. Peygamberimizin sünneti ve Allahın emri.

Avatar
hasan 9 yıl önce

Bazı insanların makama ihtiyacı olmaz, makamların onlara ihtiyacı olur.. bence yanlış karar Başbakan'ın yanında kalması veya Cumhurbaşkanı nın yeni oluşturduğu modelde görev alması daha doğru olurdu kanaatindeyim.. yinede Bayburt Siyasetine bir kalite katacağı aşikârdır..

Avatar
EYUP 9 yıl önce

BU ADI GECEN ISIMLER BAYBURDA NE VERMISLER NE ZAMAN GELMISLER KIMIN OLUSENE AGLAMIS KIMIN DUYUNUNE GITMISLER HANGI HIZMETLERIYLE ADAYLIGI HAK ETMISLER BAYBURTA YASAYAN VEYA BAYBURTA HIZMET VERENLER SECILMELI VEDAT BEY DISARDAN ADAY OLMALI GURUR DUYARIZ

Avatar
emrah @EYUP 9 yıl önce

çözüm süreci denen bop ihanetinin akil adamı malesef değil bakan başbakan olsa ki bakanlık falan söylemleri bayburtluyu tabiri caizse keklemek içindir her dönem bayburttan en az 10 tane bakan çıkarıyorlar tabi yerseniz bu sefer Karaoğlu kardeşim

Avatar
bayburtlu 9 yıl önce

Bayburt'umuza hayırlı olsun Vedat bilgin ve kadri bey çok iyi olur..

Avatar
oktay cansun 9 yıl önce

Memlekete millete hizmet edecek birilerini vekil seçmek gerekiyor.bayburtta oturmasının bir anlamı yok.şu anki vekil bayburtta oturuyordu herkesi tanıyordu ancak kimseye hizmet etmedi...

Avatar
fahri 9 yıl önce

Bir Bayburtlu ve başından beri Liderimiz Tayyip Erdoğan'a hep gönülden destek veren aynı gayeye hizmet eden Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na desdeğimiz tamdır.ancak bayburtta kimin ne olduğu biliniyor.milletvekili adayı kesinlikle paralelcilerle bağlantısı olanlardan uzak durulmalı yeni yüzler aday olmalı vedat bilgin Bayburttan aday olursa 1.sıra ikincisi yine yeni yüz olmalı...ki kimse garanti diye bakıp oy sorunumuz yok gibisinden havalara girmesin ...ak parti için büyük tehlikedir bu.başbakanımızın bu hassasiyetine güveniyorum.