Muhtemel bakan adayı Bilgin’in yeri sağlam

Prof. Dr. Vedat Bilgin, AK Parti Ankara Milletvekili adayı oldu.

Muhtemel bakan adayı Bilgin’in yeri sağlam
Bayburt Postası - Prof. Dr. Vedat Bilgin, AK Parti Ankara Milletvekili adayı oldu. 7 Haziran seçimleri için görevinden istifa ettikten sonra adı Bayburt’tan aday olacağı yönünde geçen Bilgin, AK Parti Ankara 2. Bölge milletvekili adayı oldu.

Bilgin, Ankara listesinde dördüncü sırada yer alıyor. Geçtiğimiz yıl Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başdanışmanlığına atandıktan kısa bir süre sonra 7 Haziran seçimleri için görevinden istifa eden Prof. Bilgin, YSK’ya sunulan Ankara listesine seçilebilir yerden girerken, partisinin bakan adayları arasında da gösteriliyor.

Özbek: “Muhtemel bakan adayı”


İktidar partisinin Bayburtlu vekil adaylarından biri olan Bilgin’in adaylığı Bayburt için de söz konusu olmuştu. Konuyla ilgili Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek açıklamada bulunmuştu. Partisi tarafından Naci Ağbal’la birlikte yeniden Bayburt Milletvekili adayı olarak gösterilen Özbek, Prof. Bilgin hakkında geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, “Kendisi sadece vekil değil, muhtemel bakan adayıdır diye düşünüyorum, böyle bir şeyin gerçekleşmesinden tüm Bayburtlular gibi, ben de büyük bir mutluluk ve gurur duyarım” demişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serkan 9 yıl önce

muhetemel bakan adayı derken, istenilen seçim sonuçlarını anket şirketleri gibi milletin bilinç altına mı işliyorsunuz . sizleri bayburtta omurga sahibi olarak biliyorduk maalesef konjonkture karşı sizde kaybetmişsiniz. akp iktidar olamazsa bu haberleri silecekmisiniz veya nasıl bir siyaset izleyeceksiniz buda ayrı bir merak konusu