MHP adayları, esnaf turunda

MHP Bayburt Milletvekili adayları Dr. Karabey Kadri Karaoğlu ve İnşaat Mühendisi Tamer Kayaalp seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile sürdürüyor.

MHP adayları, esnaf turunda
Bayburt Postası - MHP Bayburt Milletvekili adayları Dr. Karabey Kadri Karaoğlu ve İnşaat Mühendisi Tamer Kayaalp seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile sürdürüyor. MHP İl Başkanı Süleyman Burç ve Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammet Kılıç'ın da eşlik ettiği ziyaretlerde adaylar vatandaşlarla sohbet ederek onların sorunlarını dinliyor.

 

Kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden Dr. Karaoğlu,"Bayburt'un bir evladıyız. Eğitim hayatımız haricinde ömrümüzün tamamı Bayburt'umuzun değerli evlatları ile birlikte omuz omuza geçti. Ve şimdi hepsinden hizmet için destek bekliyoruz. Bayburt'umuzu hak ettiği noktalara getirmek ve Bayburt'un tüm sorunlarını her türlü platformda dile getirerek çözümler üretmek için yola çıktık" dedi.   

Bayburtlu'nun dürüstlüğünü ve temizliğini istismar edenlerin Bayburt'u bu hale getirdiğini dile getiren Tamer Kayaalp ise,  "Amacımız hakkı yenen değil hakkını arayıp hakkını alan bir Bayburt için kolları sıvadık. Allah utandırmasın, hemşerilerimizin teveccühüne layık olmaya çalışcağız" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.