MHP adayları başvuru yaptı

MHP Bayburt Milletvekili Dr. Karabey Kadri Karoğlu ve MHP Bayburt Milletvekili aday adayı Veteriner Hekim Hidayet Yılmaztürk 1 Kasım'da yapılacak olan erken seçimler için adaylık başvurusu yaptı.

MHP adayları başvuru yaptı
Bayburt Postası - MHP Bayburt Milletvekili Dr. Karabey Kadri Karoğlu ve MHP Bayburt Milletvekili aday adayı Veteriner Hekim Hidayet Yılmaztürk 1 Kasım'da yapılacak olan erken seçimler için adaylık başvurusu yaptı.

Beraberlerinde MHP Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç'la birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'ne giden Karaoğlu ve Yılmaztürk, 26. dönem milletvekilliği genel seçimlerinde Bayburt ili seçim bölgesinde görevlendirilmek üzere adaylık işlemlerini tamamladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
OzBayburtlu 9 yıl önce

İşte budur. bayburta bayburtluya yakışan pırlanta gibi hiç kimseye ayrım yapmayacak ve tepeden bakmayacak olan pırlanta gibi iki değerli insan. Gece gündüz demeden köylüsü kentlisine hizmeti kendilerine sıra edinmiş insanlar. Bayburtun va anılır insanları şimdi sıra bizde Allah kutlu ve Muzaffer eyleye

Avatar
muharrem 9 yıl önce

Yahu arkadaş bu mhp ye bayburtta bi haller oluyor. Bir önceki seçimde şahane bir isim çıkardı şimdi bir şahane isim daha ekledi. VAllaha tebrik ediyorum ikisi birden gitsin meclise tadına doyum olmaz.