Kobal: "Yeni Türkiye'ye yeni Bayburt"

Ankara'da aday tanıtım toplantısı'na katılan AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, toplantıyı değerlendirdi...

Kobal: "Yeni Türkiye'ye yeni Bayburt"
Bayburt Postası - Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı'na katılan AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal, toplantıyı değerlendirdi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı seçim beyannamesinin "yeni Türkiye" yolunda, "ikinci yarı" olarak değerlendiren Kobal, "bugüne kadar yaşadığımız süreç, eski Türkiye'nin tasfiye süreciydi, önümüzdeki dönem ise yeni Türkiye'nin inşa süreci olacak. Biz de bu doğrultuda yeni Türkiye'ye yeni Bayburt yakışır diyoruz" dedi. 

AK Parti Bayburt Milletvekili adayları Naci Ağbal ve Bünyamin Özbek ile birlikte sahneye çıkarak, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte Ankara Arena'da partilileri selamlayan Kobal; salonda Bayburt'a ve Bayburt adaylarına gösterilen yoğun ilgiye de değindi. İşte o açıklamalar: 





"Salon Bayburt'u ve adaylarımızı bağrına bastı"

"Gerek son iki seçim ve gerekse de Cumhurbaşkanlığı seçiminde aldığımız oylar, tüm AK Parti kadrolarının bildiği bir konu. Salonda gerek heyetimize, gerekse de adaylarımıza yoğun bir ilgi vardı. Bünyamin Beyin 4 yıl içerisinde edindiği ilişkiler ve bağlantıların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha bizzat yaşamış olduk. Yine yıllardır Ankara bürokrasisinde önemli görevlerde bulunan adayımız Naci Ağbal hakeza. Ağbal ismi, gerek Ankara gerekse de çevre illerin istediği bir isimdi. Ama Bakan adayımız Naci Ağbal'ın tercihi, baba ocağı Bayburt oldu. Naci Ağbal ismi, daha şimdiden Ankara'da heyecan yaratmış durumda. Hem ülke, hem de Bayburt olarak özel ve güzel bir gün yaşadık.

Yeni Türkiye yolunda 'daima adalet, daima kalkınma' diyeceğiz. Yeni bir seçim meydanına, yeni bir zafere yürüyoruz. Yeni zaferimiz şimdiden hayırlı ve mübarek olsun. Bu emaneti omuzlarımızın gücü yettiğince geleceğe taşıyacağız. Yeni Türkiye'ye yeni Bayburt yakışır diyeceğiz ve her anlamda yeni bir Bayburt'un mücadelesini vereceğiz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.