Kılıçdaroğlu'nun özel isteğiyle yeniden aday

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 1 Kasım'da gerçekleşecek olan 26. dönem milletvekilliği genel seçimlerine yeniden Murat Bülbül'le girecek.

Kılıçdaroğlu'nun özel isteğiyle yeniden aday
Bayburt Postası - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 1 Kasım'da gerçekleşecek olan 26. dönem milletvekilliği genel seçimlerine yeniden Murat Bülbül'le girecek.

07 Haziran 2015 tarihinde yapılan genel seçimlerde CHP'den aday olan ve renkli bir propaganda sürecine imza atmasına rağmen CHP'nin oyunu düşüren Murat Bülbül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun özel isteğiyle yeniden CHP Bayburt 1. sıra adayı olduğunu açıkladı.

07 Haziran seçim süreci, koalisyon görüşmeleri ve erken seçim hakkındaki görüşlerini yazılı bir açıklma ile duyuran Murat Bülbül şunları kaydetti:

"Kıymetli hemşerilerim;

7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşen genel seçimlerin sonucunda, Türkiye genelinde, 13 yıldır ülkemizi yöneten AKP iktidarına sandıkta büyük bir ders verildi. İnsanların can güvenliğinin olmadığı, ekonominin büyük bir çöküşe geçtiği dönemde kötü gidişata halkımız 'dur' dedi. Seçimlerin ardından hiçbir partinin tek başına iktidar kurma hakkı olmadığı için koalisyon sürecine girildi. Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı ve tüm örgütleri ile önce Türkiye diyerek süreçte en ılımlı ve akılcı politikayı izledi. Kendi menfaatlerini tamamen kenara bırakarak memleketimizi düşmüş olduğu kötü durumdan kurtarıp, halkı huzura kavuşturmak için yoğun bir çaba sarf etti. Fakat AKP’nin ve Erdoğan’ın başkanlık sevdası nedeniyle yalnızca oyalanarak zaman kaybı yaşandı. MHP Genel Başkanı sayın Devlet Bahçeli Bayburt mitinginde CHP'den oy istemiştir. Fakat koalisyon sürecinde kedisine yapılan başbakanlık teklifine dahi 'hayır' demiştir, MHP’nin bu tutumu ise süreci tamamen çıkmaza soktu. AKP’nin koltuk sevdası  nedeniyle tekrar bir erken seçim kararı alındı.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak önümüzdeki seçimlere çok daha örgütlü bir şekilde hazırız. 7 Haziran seçimlerinde yaptığımız tüm çalışmalar genel merkez tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı. Genel Başkanımız  sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ nun özel isteği ile bu dönemde Bayburt’ dan 1. sıra milletvekili adayıyım.

Geçtiğimiz seçimlerde demokrasiye yakışır bir şekilde büyük bir çalışma yürüttük. Fakat AKP ve MHP‘nin CHP kazanamaz algısı sonucu istediğimiz oyu alamadık. Koalisyon sürecinde yaşadığımız olaylardan ders çıkararak 1 oyun ne kadar kıymetli olduğu anlamalıyız. Cumhuriyet Halk Partisi ülkemizin geleceği için siyaset yapan tek partidir. Bu yüzden artık Bayburt’ta kaybedecek tek oyumuz olmamalı. Bayburt’tan alacağımız oylar ülkemizin kaderine büyük bir katkısı olacaktır.

Tüm kadrolarımız ile 1 Kasım genel seçimlerine hazırız. Daha kapsamlı bir çalışma ile aydınlık bir gelecek için mücadele edeceğiz. Çalışmalarımız bugün itibari ile başlamıştır. Önce Bayburt ve Türkiye diyerek başlattığımız bu mücadelenin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.