Kılıçdaroğlu, Bayburt'tan sürpriz bekliyor

CHP Bayburt Milletvekili adayı Murat Bülbül, partisinin Almanya'da gerçekleştirdiği mitinge katıldı.

Kılıçdaroğlu, Bayburt'tan sürpriz bekliyor
Bayburt Postası - CHP Bayburt Milletvekili adayı Murat Bülbül, partisinin Almanya'da gerçekleştirdiği mitinge katıldı. Almanya'nın Düsseldorf kentinde gerçekleşen mitinge CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun daveti ile katılan Murat Bülbül, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.
 
Bayburt'ta çok samimi bir şekilde karşılandığını ve Bayburt'ta CHP'nin belli bir tabanının olduğunu söyleyen Bülbül, "Tüm halkımızın elini sıkıp sorunlarını dinliyoruz. Gördüğümüz en büyük sorunlardan biri 13 yıllık AKP iktidarı döneminde seçilen milletvekilleri seçim sonrası Bayburt’un hiçbir sorunu ile ilgilenmemiş. Çalışmalarımız sırasında tüm sorunları not ediyoruz,  sorunları çözümü için çalışmalar yapıyoruz. Büyük bir sürpriz yapacağımıza  inanıyoruz. Partimizin iktidara giden yolunda Bayburt’tan büyük bir katkı sağlayacağız" dedi. 
Murat Bülbül’ün bilgilendirmesi ardından Bayburt'la ilgili düşüncelerini aktaran CHP Genel Başkan’ı Kılıçdaroğlu ise, "Bayburt ile özel olarak ilgilendiğini, 7 Haziran'da sürpriz beklediği iller arasında olduğunu belirtti. Küçük bir şehir olmasına rağmen ekonomik ve sosyal sıkıntılarının bir türlü çözüme kavuşmadı. İktidarımız döneminde ilk 3 ay içinde tüm sorunları çözüme kavuşturacağıma söz veriyor, Bayburt halkına özel selamlarını iletiyorum" diye konuştu.

Bülbül, ayrıca Bayburt eski Valisi ve CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner ile beraber yurt dışındaki Bayburt derneklerini de ziyaret ettiklerini kaydetti. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.