Kavcıoğlu, 4 vaadini açıkladı

AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Şahap Kavcıoğlu, 1 Kasım seçimleri öncesi bir açıklamada bulundu.

Kavcıoğlu, 4 vaadini açıkladı
AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Şahap Kavcıoğlu, 1 Kasım seçimleri öncesi bir açıklamada bulundu. Kavcıoğlu, seçim çalışmalarındaki gözlemlerine yer verdiği açıklamasında, seçilmesi halinde Bayburt'ta global şirketlere hizmet verecek bir “Çağrı Merkezi” kurulmasını sağlayacağını söyledi. 

Kavcıoğlu, OSB, Gençlik Merkezi ve Aile Yaşam Merkezi çalışmalarından da bahsettiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"18 Eylül’de Milletvekili adaylığımın açıklanmasından beri yaklaşık 40 gündür, seçim çalışmaları kapsamında Bayburt’umuzun her köşesinde Bayburtlu hemşerilerimizle beraber yoğun bir çalışma temposunda olduk, artık bu yoğun maratonun son iki gününe girmiş bulunuyoruz.
 
Bu çalışma süresi içerisinde hemşerilerimizin bizlere olan teveccühü ve muhabbeti, AK Parti’ye olan güveni ve samimiyeti, Türkiye genelinde de ilimizi adından söz ettirecek bir oy oranı ile inşallah 1 Kasım günü oy olarak sandığa yansıyacak,  partimize tek başına iktidar ve bize de parlamentoda temsil görevi verecektir.
 
Mesleki konumum gereği,  Bayburt ekonomisinin nabzını en iyi tutanlardan biri olarak, Bayburt’ta işsizliği azaltıcı istihdamı artırıcı projeler, nüfusu artırarak ekonomiyi canlandırıcı yatırımlar, Bayburt’ta sosyal yaşamı renklendirecek, kalitesini yükseltecek projelerimizi seçim gezilerimizde hemşerilerimiz ile detaylı paylaştık.
 
Önümüzdeki dönemde Bayburtlu hemşerilerime aşağıdaki işleri takip ve sonuçlandıracağımı özellikle belirtmek istiyorum. Şehrimizde global şirketlere hizmet verecek bir “Çağrı Merkezi” kurulmasını sağlayacağım. Organize Sanayi Bölgemizin alt yapı eksiklikleri hızla tamamlanıyor, ayrıca Trabzon ve Erzurum ulaşım akslarının bitmesi ile Bayburt’ta yatırım yapmak cazip hale geliyor. Bayburt Organize Sanayi Bölgemizde yatırım yapmayı düşünen şirketleri cesaretlendirmek adına, en az 500 kişinin istihdam edileceği büyük işletmeleri bizzat takip ederek, güvence vererek Bayburt’a yatırım yapmalarını sağlayacağım. Bayburt’ta yaşayan genç nüfus üniversitenin de büyümesi ile gün geçtikçe artmaktadır. Gençlerin sosyal yaşam kalitelerini yükseltmek adına içinde sinema salonu, elektronik oyun salonu, bowling salonu, sanat atölyeleri(müzik, resim el sanatları), toplantı salonu, sergi salonu, yemek salonu, kafe, bilardo, langırt, masa tenisi ve satranç salonları, voleybol sahası, basketbol sahası, kütüphane, spor salonu, tenis kortunun içerisinde bulunacağı bir “Gençlik Merkezi”  yatırımını Bayburt Belediyemize ve Bayburt’a kazandıracağım.
 
Hanım kardeşlerimiz için de; içerisinde özel spor salonu, çocuk oyun odası, kreş, çocuk bakım odası, toplantı salonu, kütüphane, el sanatları atölyesi ve el sanatları pazarı, kafe, yemek salonu, güzellik merkezi ve Bayburt Odası'nın içerisinde bulunduğu “Aile Yaşam Merkezi” yatırımını da Bayburt Belediyesine ve Bayburt’a kazandıracağım. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu yatırımlarımız Bayburt'umuza hayırlı olsun. 1 Kasım seçimlerinin Bayburt ve ülkemiz için, milletimizin sulh ve selameti için hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz eder,  saygı ve muhabbetlerimi sunarım."

Anahtar Kelimeler:
AK PartiŞahap Kavcıoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arpali 8 yıl önce

Çiftçi susuzluk perişan ilgilenen 1 yetkili yok milletin vaadler olmayacak gereksiz vaadler...

Avatar
seyhan 8 yıl önce

içecek temiz su ve kalitel yoldan başka birşey istemiyorum...

Avatar
bülent yurtsever 8 yıl önce

sn kavcıoğlu tebrikler,ulusal projeler sunmuşsunuz,Allah yar ve yardımcınız olsun

Avatar
harun 8 yıl önce

sayın kavcıoğlu inşAllah bayburtun sorunlarını çözersiniz