Karaoğlu, pazarcı esnafını gezdi

MHP Bayburt Milletvekili adayı Dr. Karabey Kadri Karaoğlu seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Karaoğlu, pazarcı esnafını gezdi
Bayburt Postası - MHP Bayburt Milletvekili adayı Dr. Karabey Kadri Karaoğlu seçim çalışmalarını sürdürüyor. Pazar yerini ziyaret ederek pazarcı esnafıyla tek tek görüşen Dr. Karaoğlu, onların sorunlarını dinledi.
 
Seçim çalışmaları ile ilgili kısa bir açıklamada bulunan Dr. Karaoğlu, "Yoğun bir tempo içerisindeyiz. Seçime artık sayılı günler var. Her zaman dediğimiz gibi fethedilmemiş gönül  bırakmayacağız ve tüm vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bayburt şehir merkezi, ilçe, belde ve köylerinde bize gösterilen ilgiye de teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Güçlü bir Bayburt için, sorunlarıyla değil huzur, refah ve kalkınmışlığıyla bilinen bir Bayburt için bu yola çıktık. Hep birlikte, tüm hemşehrilerimizle birlikte 7 Haziran'da bunu tüm Türkiye'ye göstereceğiz" dedi.

Karaoğlu'na, esnaf gezilerinde MHP Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç, MHP'li Belediye Meclis Üyesi İlhan Güçlü, Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammaet Kılıç ve parti yöneticileri Yılmaz Kırıcı ile Erdal Bozo eşlik etti.  



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.