Karaoğlu, mazbatasını aldı

7 Haziran 2015 tarihinde yapılan 25. dönem Milletvekilliği seçimlerinde MHP'den Bayburt Milletvekili seçilen Dr. Karabey Kadri Karaoğlu mazbatasına aldı.

Karaoğlu, mazbatasını aldı
Bayburt Postası - 7 Haziran 2015 tarihinde yapılan 25. dönem Milletvekilliği seçimlerinde MHP'den Bayburt  Milletvekili seçilen Dr. Karabey Kadri Karaoğlu mazbatasına aldı.

MHP Bayburt Milletvekili Dr. Karabey Kadri Karaoğlu beraberinde MHP Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte adliyeye gelerek, İl Seçim Kurulu Başkanı Hasan Demirtaş'tan 25. Dönem milletvekili seçildiğine dair mazbatasını aldı.

Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu'nun da katıldığı törende milletvekili Karaoğlu'na mazbatasını veren İl Seçim Kurulu Başkanı Hasan Demirtaş, “Ülkemize ve Bayburt'a hayırlı hizmetler yapmanızı temenni ediyorum. Hayırlı olsun" dedi.

MHP Bayburt Milletvekili Dr. Karabey Kadri Karaoğlu ise, "Yeni oluşan meclisin vatana, millete, Bayburt'a hayırlar getirmesini niyaz ediyor, hepinize cani gönülden teşekkür ediyorum. 3 ay boyunca şahsım ve ekibimle birlikte gece gündüz demeden gayret sarf ettik ve bir başarıyla imza attık. MHP'nin ülke genelinde gösterdiği başarı gibi Bayburt'ta da büyük bir zafere imza atmıştır. Ben tüm dava arkadaşlarıma, gönül seferberliğine katılan tüm dostlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum" diye konuştu.

16 yılın ardından gelen zafer

Öte yandan Milliyetçi Hareket Partisi'ni 16 yılın ardından Bayburt'ta zafere ulaştıran Dr. Karabey Kadri Karaoğlu'nu partililer de yalnız bırakmadı. Adliye binası önüne gelen partililer Dr. Karaoğlu'nun sevincine ortak olarak başarıyı kutladı.  




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ 9 yıl önce

siz konvoylarla gövde gösterisi yaparken o insanlarin ayağina gitti, hallerini hatirlarini sordu. sizin vekillerin yaptiği gibi millete üsten bakmadi, devletin bakanlarini, genel müdürlerini, zengin müteahhitlerini bayburt'a getirtip para dağitmadi. sizin yaptiklarinizi bu millet unutmadi bu 16 yillik hasretin sonucudur. sevimmek bizim de hakkimiz. sayin vekilim hayirli uğurlu olsun. Allah utandirmasin. amin. kıskananlar çatlasin.

Avatar
a.kerim aksakal-sidney 9 yıl önce

bayburtun her iki m.vekili..,bayburt için çalışacakları aşikardır,başarılar dileği ile.

Avatar
ugur 9 yıl önce

Bu mhp nun başarısı değildir oz begin başarısızlığının birileri eğolari ni tatmin etmek için bayburt un kaderöyle oynadı selamlar bibliyografik ak parti

Avatar
ugur 9 yıl önce

Bu mhp nun başarısı değildir oz begin başarısızlığının birileri eğolari ni tatmin etmek için bayburt un kaderöyle oynadı selamlar bibliyografik ak parti

Avatar
murat T. 9 yıl önce

mhp nin vekil çıkardığı belli oldu. yaktılar yıktılar tahrik ettiler. herkes duydu merak etmeyin. biraz daha oy alsalar ne yapacakları belli olmaz.