Karaoğlu, Konursu'da dengeleri değiştirebildi mi?

AK Parti'nin oy deposu konumunda olan Konursu'da, Karaoğlu faktörü dengeleri değiştirebildi mi? İşte bu soruyu cevaplayan sonuçlar...

Karaoğlu, Konursu'da dengeleri değiştirebildi mi?
Bayburt Postası - 2007 ve 2011 seçimlerinde AK Parti'nin kalesi konumunda olan Konursu'da son seçimde sandıktan hangi parti çıktı? Bu sorunun cevabı merak ediliyordu, çünkü MHP adayı Dr. Karabey Kadri Karaoğlu Konursulu'ydu! Diğer bir deyişle, AK Parti'nin oy deposu konumunda olan Konursu'da, Karaoğlu faktörü dengeleri değiştirmiş miydi?

İşte bu soruyu cevaplayan sonuçlar...

2007
AK Parti 624
MHP 70

2011
AK Parti 734
MHP 81

2015
MHP 409
AK Parti 347
SP 21
CHP 9
HDP 2

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

beldeyi köy yapanlara karşı konursulular cömert davranmış. size köyü reva görenler baştacı edilirse başka ne diyelim ki.

Avatar
Srdr 9 yıl önce

Murat Çakır hızlı tren AKP bin tekelinde mi? AKP lokasyonlarda hükümet kursa Vekil 1-1 çıktı diye bizi cezalandırır mı? Bu tren ya gümÜşhaneden ya da Bayburt tan geçecek her ikisindende MHP vekil çıkardı. Birde bak bakalım AKP nerelerden vekil kaybetti ve oralarda kimler vekil çıkardı Çuvaldızı kendimize....

Avatar
Murat ÇAKIR 9 yıl önce

ŞİMDİ SÖZ VERİLEN ACEMİ BİRLİĞİ .HIZLI TREN . İKİ İLÇEYE YÜKSEK OKUL. BÜYÜTÜLECEK ÜNİVERSİTE, ÇAMUR BARAJI , SALMANKAS TÜNELİ , VE DAHA NİCELERİ MEMLEKETİM İÇİN GELİR KAYNAĞI YANİ BACASIZ SANAYİ HEPSİ HEBA OLDU GİTTİ ESERİNİZLE GURUR DUYUN. ....? DEMEKKİ BENİM MEMLEKETİM BUNLARA LAYIK DEĞİLMİŞ ORAYA GELEN CUMHURBAŞKANI NA DEĞİL BAŞBAKANA DEĞİL BAKANLARA DEĞİL SİZE VE VATANA FAYDASI OLMAYAN. ... HDP. .. NİN BİLE ALTINDA KALANLARA İNANDINIZ. ...YAZIKLAR OLSUN SİZE. .....?