Karakaşoğlu, görevinden istifa etti

Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl eski Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, kamudaki görevinden istifa etti.

Karakaşoğlu, görevinden istifa etti
Bayburt Postası - Bayburt'ta eğitim camiasında hizmetlerde bulunduktan sonra Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevinde bulunan Karakaşoğlu, halen görev yaptığı Gençlik ve Spor Bakanlığı kadrosundan istifa ederek, 24 Haziran'da yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinde aday olduğunu duyurdu. 

Karakaşoğlu, 23 yıldır sürdürdüğü devlet memurluğu görevinden istifa ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yol arkadaşlığı yapmak için, Bayburt'a hizmet etmek için AK Parti'den milletvekilliği adaylık başvurusu yapacağını duyurduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

“25 Nisan 2018 tarihi itibariyle yirmi üç yıldır büyük bir onur ve şerefle yürüttüğüm Devlet memurluğu görevimden AK Parti Bayburt Milletvekili aday adayı olmak için ayrıldım. Bugüne kadar devlet memuru olarak Milli Eğitim ve Gençlik Spor teşkilatlarında çeşitli kademelerde hizmet ettim. Ayrıca bir çok sivil toplum teşkilatlarında etkin görev aldım. Şimdi ise Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın Başkanlığında oluşacak yeni kadroda görev almak ve bu güzel şehrin güzel insanlarına onların vekili olarak hizmet etmek istiyorum. Bu kutlu yürüyüşte tüm hemşehrilerimi bizimle birlikte yürümeye davet ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 6 yıl önce

Yaptırdıgı kapalı yüzme havuzundan belli ne kadar başarılı olduğu.bayburttta artık akp milletvekili istemiyorum.hep yalaka doldu torpil hat safada akp artık oy yok

Avatar
Bayburt 6 yıl önce

Yüzme havuzundan belli ne kadar başarılı olduğu.

Avatar
Hayri 6 yıl önce

Bayburt Bayburt olalı öğretmen vekil ve belediye başkanlarından dolayı bu hale geldi,öğretmense gidip okulunda işini yapacak ,son 15 yıldır cumhuriyet ceaddesi sökülüp yapılıyor Allah aşkına başka ne iş yapıldı son 3 yılda bir bakanımız vardı ne oldu yine koca bir hiç geçen yıl bitmesi gereken yol ve kaldırımların daha 10 da biri bitmedi öğretmeleri son iki dönemdir belediyelerde denedik malesef.

Avatar
hüseyin 6 yıl önce

bir yerlere gelmek için aday olmuştur ama nafile o yolu geçtin

Avatar
RIFAT 6 yıl önce

Tribündeki tel örgü ve kamera düzenlemesini yapamayan,maç yerine demir direk ve tel örgü seyrettiren şahsın beni temsil edecğine inanmam kusura bakma Cengiz bey..

Avatar
BAYBURT VEKİLİ 6 yıl önce

BAYBURTA HİZMET EDECEK SORUNLARI CESURCA MECLİSTE ANLATACAK BİR ADAYA İHTİYACIMIZ VARDIR BAYBURT DESTEK VERDİĞİ İKTİDAR DÖNEMİNDE BU REZİL HALE DÜŞMÜŞTÜR BU YÜZDEN BUNU İKTİDAR VEKİLİ YAPAMAZ BAYBURTUN MUTLAKA MUHALİF BİR ADAYA DESTEK VERMESİ GEREKİR YOKSA BU MEMLEKETİN YAŞADIĞI SORUNLAR YOK SAYILIYOR BAYBURT YOK HÜKMÜNDE GÖRÜLÜYOR BAYBURT NÜFUSUNUN ÇOK BÜYÜK BİR KISMINI GÖÇ OLARAK VERDİ BÖYLE GİDERSE İLÇE OLMASI KAÇINILMAZDIR HERKES AKLINI BAŞINA ALSIN İNSANLARIN EGOSU YÜZÜNDEN BAYBURT KAYBEDİYOR EĞER SEÇİLECEK VEKİL BAYBURT İÇİN MÜCADELE ETMEYİP ÖNCEKİLER GİBİ PARTİSİ VE KOLTUĞU İÇİN MÜCADELE EDECEKSE BU SEÇİMDE BAYBURTLULARIN OY VERMESİNE HİÇ GEREK YOKTUR BAŞKA BAYBURT YOK

Avatar
Samet develi 6 yıl önce

Helal olsun yakışır bayburttan biri olması bayburt milletini tanıması çok artı cengiz karakaşoğlu her zaman bayburtta iyi isler yaparak anılmıştır vekilliğe de çok yakışır biz hep arkasındayız . Çok iyi karar almış sadece onu görürüm vekilliğe helal olsun

Avatar
Ramazan 6 yıl önce

Cengiz karakaşoğlu benim çok değer verdiğim hocamdı çok kıymetli bir insandır biz ona baba derdik . Mudur oldu biz gençlik sporu onunla bildik . Başarıdan başarıya koştu çabaladı simdi en hakeden o. adini lekelemeye çalıştılar dimdik durdu taviz vermedi. Bayburt için en hayırlı olan bu durum olacaktır. Dualarım hocamla ...